Manfrotto Chicago fotós hátizsákok

0

A Manfrotto új hátizsákokkal bővítette táska portfólióját, amelyet fotós felszerelésünk hordozásán túl mindennapos használatra is alkalmazhatunk.

A kétféle méretben elérhető Manfrotto Chicago táskákat DSLR és MILC gépekhez ajánlja a gyártó, ezek mellett jópár objektívet, kiegészítőt, tabletet, illetve notebookot is elhelyezhetünk bennük. Utóbbiból a kisebb táska 14″ méretűt, a nagyobbik változat 15″ méretűt fogad.

Az eszközök könnyebb eléréséhez mindkét oldalon egy-egy kinyitható fedlapot alakítottak ki, így a táska tartalmát anélkül is elérhetjük, hogy azt levennénk a hátunkról. Elég csak az egyik vállpántból kibújni, előre húzni a táskát és az oldalsó, cipzáras ajtót kinyitni.

A kényelmes hordáshoz széles vállpántokat alkalmaztak, emellett mellkasunk előtt is összefoghatjuk a vállpántokat a nagyobb stabilitás érdekében. Az esővédő huzat mellett egy lenyitható állvány tartó is az extrák részét képezi.
A táskákat úgy alakították ki, hogy a fényképezőgépet, illetve objektíveket fogadó rekeszeket könnyen kivehessük, így alakítható át a táska a mindennapos használatra.

A kisebb Manfrotto Chicago 30 háti fotós táska 200 euróért, a nagyobb Manfrotto Chicago 50 240 euróért vásárolható meg.
A hazai árat egyelőre nem tartalmazza a Manfrotto lokális weboldala.