Online élménybeszámoló Imre Tamás Nikon nagykövettel

0

Online élménybeszámolót tart 2020. május 27-én 18.00-tól Imre Tamás természetfotós, Nikon nagykövet, amelynek témája a Nikon Z rendszer és a vele utazások során szerzett tapasztalatok.

A részvétel ingyenes, de „regisztrációhoz” kötött, az online megtekinthető előadáson maximum 80 fő vehet részt.
Jelentkezni a Nikon.hu Facebook oldalán lévő bejegyzés alatt kommentben lehet, de igyekezzetek, mert a közel 15 millió követőt számláló Facebook oldalon gyorsan betelhet a hely!

Sajtóközlemény:

Online élménybeszámoló Imre Tamás Nikon nagykövettel

Kíváncsiak vagytok, milyen élményeket és tapasztalatokat szerzett Imre Tamás, Nikon nagykövet az utazásai során? Érdekel titeket, mi a véleménye a Nikon Z szériájáról? Ha mindenre igen a válaszotok, akkor remek hírünk van! ??

Ha szívesen részt vennétek Imre Tamás, Nikon nagykövet online élménybeszámolóján, akkor jelentkezzetek a poszt alatt hozzászólásban! ?

Imre Tamás 9 különböző országban tesztelte a Z rendszer fényképezőgépeit, a tapasztalatait és élményeit pedig egy online előadásban osztja meg 2020. május 27-én 18 órától. Lehetőségetek lesz élőben kérdezni, nemcsak Imre Tamástól, de a Nikon szakértőnktől is.

Az előadáson csak korlátozott számban vehettek részt, így csak az első 80 kommentelő jelentkezését tudjuk fogadni.

Várjuk a kommenteket a Facebook oldalunk bejegyzése alatt, a részleteket pedig küldjük minden résztvevőnek privát üzenetben!