Elképesztően jó fotók az iPhone Photography Awards 2020 díjazottjai között

0

Az IPPAWARDS szervezői már több, mint tíz éve, évről-évre kiírják nemzetközi fotópályázatukat, amelyre iPhone, vagy iPad készülékkel készített fotókat várnak. A képeket a nevezők nem szerkeszthetnek asztali Photoshop szoftverrel, viszont az iOS-en elérhető applikációk bármelyike használható.

Az idei, azaz az iPhone Photography Awards 2020 pályázat eredményeit tegnap hirdették ki. A 13. iPhone Photography Awards-ra több, mint ezer alkotással neveztek be a világ szinte össze pontjáról.

A iPhone Photography Awards 2020 fődíját és az Év Fotósa elismerést Dimpy Bhaloti egyesült királyságbeli fotós nyerte Flying Boys című fotójával.
Szintén megkapták az Év Fotósa címet az összesítésben első helyezett Artyom Baryshau Fehéroroszországból, a második helyezést elért Geli Zhao Kínából, illetve a harmadik Saif Hussain iraki fotós is.

A pályázaton összesen 18 kategóriában várták a nevezéseket, a zsűri pedig minden kategóriában a legjobb három fotón kívül a kiemelkedő alkotásokat is kiválasztotta.
Galériánkban ezek a legjobb fotók láthatók, amelyek bizonyítják: igenis van helye az okostelefonoknak a fotográfiában, mint ahogy minden eszközt, ezt is tudni kell, hogy hol és hogyan kell, vagy lehet használni. A megfelelő ember kezében remek fotók születhetnek!

A jövő évi iPhone Photography Awards 2021-re már lehet jelentkezni a pályázat weboldalán.
Nevezési határidő: 2021. március 31.

A fotók közlése az IPPAWARDS szervezőségének engedélyével történt.
Published with the permission of IPPAWARDS.