Varázslatos Magyarország fotókiállítás

0

Kiállítás nyílt a Varázslatos Magyarország fotópályázat legjobb fotóiból a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban.
A tárlat 2021. július 18-ig tekinthető meg. A nyár második felében Gödöllőn a Gödöllői Királyi Kastélyban nyílik új kiállítás, valamint a Magyar Természettudományi Múzeumban is megtekinthetők lesznek a fotók.

A legszebb képeket korábbi galériánkban mutattuk be.


Sajtóközlemény:

Az ország legszebb természetfotói egy kiállításon

A Varázslatos Magyarország megnyitotta 11. fotókiállításának kapuit a Városliget szívében, a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban.

A VM fotópályázata tizenegy éve az ország legizgalmasabb természetfotós megmérettetése, ahol a fotósok kilenc hónapon át versenyeznek a legjobbaknak járó dobogós helyekért. Minden évad legszebb fotóiból egy gyönyörű fotóalbum és egy nagy volumenű kiállítás készül, melyet a nagyközönség az ország rangos kiállítóhelyein csodálhat meg.

A VM idei válogatása a 2020-as versenyévad legsikeresebb természetfotósainak 144 lélegzetelállítóan szép fotóján keresztül mutatja be nemzeti parkjaink különleges világát. Varázslatos tájképek, az állatok életének rejtett pillanatai és növények apró, művészi részletei adnak bepillantást a természet világába.

A 68 természetfotós képei között megcsodáljuk a 2020-as évad dobogós helyezettjei, Potyó Imre (1. hely), Hargitai László (2. hely), valamint Kovács Norbert (3. hely) képeit is.

A kiállítás július 18-ig tekinthető meg a Magyar Mezőgazdasági Múzeumban, ezután a Magyar Természettudományi Múzeumban, illetve a Gödöllői Királyi Kastélyban, a Természet és- Környezetvédelmi Fesztiválon látható újra. A további helyszínekről a későbbiekben adunk tájékoztatást.