Olympus M.Zuiko Digital ED 25mm f/1,8 ajándékba

0

Az Olympus új akciót hirdetett Olympus E-M5 Mark III EXTRÁKKAL címmel, amelyben egy Olympus M.Zuiko Digital ED 25mm f/1,8 objektívet adnak ajándékba azon vásárlóknak, akik 2021. szeptember 23. és október 25. között az Olympus Mintaboltban, vagy hivatalos viszonteladóknál (220Volt, DigitCam, FotoPlus, Fotostop, Tenno Fotó, Tripont) OM-D E-M5 Mark III vázat, vagy bármilyen ezt a gépet tartalmazó kitet vásárolnak és kitöltik a regisztrációs űrlapot.

Sajtóközlemény:

Olympus E-M5 Mark III EXTRÁKKAL promóció

Vásárolj egy OM-D E-M5 Mark III gépet és küldünk hozzá egy M.Zuiko 25mm F1.8 objektívet és ECG-5 markolatot ingyen, ajándékba! Ehhez egyszerűen csak kövesd az alábbiakat:

  1. Vásárolj egy OM-D E-M5 Mark III gépet bármelyik akcióban részt vevő üzletben vagy webshopban
  2. Látogasd meg a regisztrációs weboldalunkat és töltsd ki az űrlapot az ajándékok igényléséhez
  3. Élvezd az új objektívedet és markolatodat!

Minden OM-D E-M5 Mark III vásárlás után regisztrálni kell a készüléket a www.olympusmintabolt.hu/em5regisztracio oldalon. A vásárlónak – sikeres és ellenőrzött regisztráció után-, a GLS Hungary futárszolgálat viszi házhoz az ajándékokat. Az akció kizárólag az Olympus Prémium Klub kártyás kedvezménnyel vonható össze!

Az ajánlat 2021.09.23 – 2021.10.25 közötti vásárlásokra érvényes. A promóció minden előzetes értesítés nélkül módosítható. A termékregisztrációra legkésőbb 2021.11.08-ig van lehetőség. Az akció csak új termékekre vonatkozik, használt és importált termékek nem vesznek részt a promócióban. A promóció csak az OM Digital Solutions felhatalmazott kiskereskedőitől vásárolt termékekre vonatkozik. A promóció más akciókkal, kedvezményekkel nem összevonható, illetve készpénzre nem váltható. Elírásokért felelősséget nem vállalunk. Egyes termékeket szimbolikus fotóval ábrázoltuk. Az akcióban személyenként csak egy termék vásárolható. A promócióban való részvétel feltételeiért és a termékregisztrációért keresse honlapunkat a www.olympusmintabolt.hu/em5regisztracio vagy érdeklődjön kollégáinknál.

https://www.olympusmintabolt.hu/em5regisztracio