NANUK 975 – megérkezett a legnagyobb láda

0

Tavaly már közöltünk egy bemutatót a NANUK által kínált műszertáskákról, amely a könnyen testre szabható belső szivacsos terének köszönhetően kiválóan használható fotós eszközeink biztonságos szállítására és akár tárolására is.

A gyártó pár napja jelentette be, hogy idén kezdi el a legnagyobb, 975-ös jelű hordládájának forgalmazását, amelynek belső méretei 76×53×45 cm. Ezt a hatalmas, IP67-es besorolású por-, ütés- és vízálló műszertáskát már szinte kihívás telepakolni.

A rövid oldalakon 1-1 db kiforgatható, ergonomikus hordfüllel rendelkezik, így akár nagy súllyal, extrém körülmények között is biztonságosan szállítható. A megbízható IP67 zárást 7 db, két mozdulattal nyitható biztonsági zár, és egy gumibetét biztosítja. A zárak igény esetén kulcsos kivitelre is cserélhetőek. A ládán körben plombának, vagy számzáras lakatnak fém hüvelyes furatokat alakítottak ki az illetéktelen nyitás megakadályozására. A hordláda automatikus nyomáskiegyenlítő szeleppel rendelkezik, amely szintén megfelel az IP67 előírásnak, így a láda könnyen nyílik, akkor is, ha kisebb légnyomásnál pakoltuk azt be és nagyobb légnyomásnál kell kinyitnunk. A szelep ezt a nyomáskülönbséget kompenzálja. Külső kialakítása segítségével könnyen egymásra helyezhető (stack-elhető) tárolás, vagy járművel történő szállítás esetén. Az alul és felül található ellendarabok egymásba illeszkednek, megakadályozzák a felső láda elcsúszását, leesést. Kerekei dupla kivitelűek, nagy teherbírású gumírozott és csapágyazott kialakításúak.

Termékvariációk:
975M – teljesen alap felszereltség, nem bővíthető (CSAK rendelésre gyártják), 975T – alap felszereltség, bővíthető, 975W – dupla kerekekkel, 975- dupla kerekekkel és két állásban kihúzható fogóval.
Rendelhető üres kivitelben, vagy gyári 6 rétegű könnyen formára vágható szivacs betéttel, illetve szivacsos elválasztóval. Igény esetén egyedi belső szivacs gyártására is van lehetőség a magyarországi forgalmazónál – így gyorsan és pontos kivágással érhetjük el az egyedi belsőt.

A NANUK 975 bruttó 252 ezer Ft-tól érhető el.
A gyártó a termékekre élettartam garanciát vállal.