Sony Creators’ App támogatás az Alpha 7 IV-hez

0

A Sony új firmware-t készített az Alpha 7 IV full-frame szenzoros tükör nélküli fényképezőgépéhez, a Ver2.0 változat az alábbi változásokat hozza:

  • A Creators’ App alkalmazás támogatása
    Megjegyzés: Elérhető az új Creators’ App mobilalkalmazás, amely leváltja az Imaging Edge Mobile alkalmazást. A Creators’ App lehetővé teszi, hogy képeket vigyünk át a fényképezőgépéről az okostelefonunkra, felvételeket készítsünk távvezérléssel, és különféle funkciókat használjunk.
  • Olyan funkciókat ad hozzá, amelyek javítják a biztonságot, amikor távoli felvételkészítés és képátvitel céljából csatlakozik a Creators’ App alkalmazáshoz és az Imaging Edge Desktop szoftverhez
    Megjegyzés: A gondtalan működés érdekében frissíteni kell az Imaging Edge Desktop szoftver legújabb verziójára (3.6 vagy újabb)
  • Javítja a fényképezőgép működési stabilitását

A Sony fontos figyelmeztetést adott ki a firmware frissítésével kapcsolatban, amely kitér a minimum firmware verzióra, valamint az Imaging Edge Mobile applikációval való későbbi inkompatibilitásra:

  • Az Imaging Edge Mobile alkalmazást használó ügyfelek figyelmébe:
    • A frissített fényképezőgépek a továbbiakban nem fognak tudni csatlakozni az Imaging Edge Mobile alkalmazáshoz. A fényképezőgép frissítése után telepítse a Creators’ App alkalmazást.
    • Kérjük, ügyeljen rá, hogy az Imaging Edge Mobile alkalmazás legújabb verziója (7.7.2 vagy újabb) legyen telepítve, hogy a fényképezőgép párosítható legyen a Creators’ App alkalmazással.
    • Ha iPhone/iPadot használ, a kamera frissítése után kapcsolja ki, majd kapcsolja be újra az iPhone/iPad készüléket. Ezután párosítsa a kamerát az Creators’ App alkalmazással.

    Ha nem az Imaging Edge Mobile alkalmazás legújabb verziója van telepítve, frissítse azt, mielőtt megpróbálná párosítani a fényképezőgépet a Creators’ App alkalmazással. A Creators’ App alkalmazás telepítésével és csatlakoztatásával kapcsolatos utasításokért kérjük, tekintse meg az Áttérés az Imaging Edge Mobile alkalmazásról a Creators’ App alkalmazásra című részt.

  • Amikor 1.01 vagy korábbi verzióról frissít, a(z) 1.05 verzióra kell frissítenie, mielőtt a(z) 2.00 verzióra frissítene. Csak azután frissítsen a(z) 2.00 verzióra, miután elvégezte a(z) 1.05 verzióra történő frissítést. Ha megpróbál a(z) 2.00 verzióra frissíteni anélkül, hogy a(z) 1.05 verzióra frissítene, az hibához vezet, ami miatt nem lehet elvégezni a frissítést.
    ILCE-7M4 készülék 1.05 verziószámú rendszerszoftver-frissítése (firmware-frissítés) (SD-kártya/CFexpress-kártya)