III. Canon „Redline Challenge”

0

A Canon idén a „TERES ÉS LEVEGŐS” kihívásban igyekszik a Redline Challenge nemzetközi fotópályázat résztvevőit fejleszteni, kreativitásuk kibontakoztatására rábírni, ehhez pedig egy igen jó motivációt alkalmaz: a fődíj egy Canon felszerelés
A pályázatra minimalista módon megkomponált képedet várnak.

Részletek és jelentkezés a lenti sajtóközleményben és a benne található linken keresztül érhető el.
Nevezési határidő: 2023. szeptember 16.

Sajtóközlemény:

A Canon „Redline Challenge” fotópályázat harmadik alkalommal kerül megrendezésre

Budapest, Magyarország, 2023. augusztus 21. – A Canon Europe örömmel jelenti be az évente megrendezésre kerülő Redline Challenge fotópályázat visszatértét, amelyre augusztus 19-től várják a jelentkezéseket.
Idén a pályázat a „Room to Breathe” témában olyan felvételeket vár a feltörekvő fotósoktól, amelyek a minimalizmust szem előtt tartva készültek. A „kevesebb több” megközelítést követve a pályázókat arra bátorítják, hogy a választott témával kapcsolatos lecsupaszított látásmóddal éljék ki kreativitásukat.

Az évente megrendezésre kerülő kihívás az EMEA régió amatőr fotósait hívja meg, hogy próbára tegyék képességeiket. Legyen szó egy negatív térbe hajló tájképkompozícióról, a formák és vonalak kreatív felfedezéséről vagy a magány személyes pillanatáról – a résztvevők bármilyen műfajban megmutathatják tehetségüket. Minden nevezőnek esélye van megnyerni egy Canon EOS R5 vázat, a rendkívül sokoldalú RF 24-105mm f/4 L IS USM objektívvel.

A Canon Redline Challenge fotópályázatra bármilyen eszközzel készült fotókat be lehet küldeni. A képeket a kompozíció, a kreativitás, a mesteri technikai kivitelezés és a téma visszaadása alapján bírálják el. A végső győztest októberben hirdetik ki.

A 2022-es Redline Challenge versenyre több mint 14 000 pályamű érkezett, a téma az „A Split-Second Story” volt. A tavalyi győztes Jiří Durdík, cseh nemzetiségű autodidakta fotós volt, aki egy dirt bike-versenyről készült, izgalmas motion blur felvétellel nyert.

A pályázatokat 2023. augusztus 19. és 2023. szeptember 16. között lehet benyújtani.

A Canon Redline Challenge 2023 versenyre való nevezéshez, kérjük, látogasson el a https://www.canon.hu/get-involved/redline-challenge/ weboldalra.

A feltételekért, beleértve a résztvevő országok listáját, kérjük, látogasson el a következő weboldalra: canon-europe.com/get-involved/redline-challenge/terms-and-conditions/