Vanguard Veo Range 36M fotós és mindennapos válltáska

0

Napjainkban egyre több fotós táska gyártó tér át arra a módra, amely szerint nem csupán fotóstáskákat, hanem olyan táskákat készít, amelyek fotós felszerelés hordozására is alkalmas, de akár mindennapos táskaként is használható.

A Vanguard kínálatában már több ilyet láttunk, mint pl. a Havana széria, amelyben kézi és hátitáskák is megtalálhatók.

Messenger típusú válltáskából is léteznek ilyenek, mint pl. cikkünk tárgya, a Veo Range 36M.
Senki ne keverje össze, nem a Veo Range jelenti a válltáskákat, hiszen ebben több háti táska is megtalálható (amikről szintén lesz még szó, készül azokról is cikk).

Most azonban nézzük a Veo Range 36M-et.

A bézs és kék színekben elérhető táska 40×20×30 cm külső méretű, belül 36×12×24 cm hely áll rendelkezésre. Oldalán italos flaska tárolására is alkalmas gumis zseb található.
A táska felső részén egy cipzáros zsebet alakítottak ki, ahová iratainkat helyezhetjük.

Mögötte egy másik cipzár is elérhető, amelyet rejtett kivitellel készítettek. Ezt elhúzva a táska belsejében lévő fényképezőgépünket vehetjük elő.

Ez utóbbinak azonban van egy másik módja is, ha a fedlapot felnyitjuk. A felső rész rögzíthető két gyors kioldású műanyag kapoccsal, de ezeket a pántokat úgy is áthelyezhetjük, hogy a kapocs csak az alulsó, objektíveket tároló rekeszt zárja és a felső rész ez esetben tépőzáras rögzítésű lesz, ami gyorsabb hozzáférést biztosít. (Ráadásul ilyenkor állványt is felfogathatunk a pántokkal, erről később).

A felső rész teljesen felnyitható, így kényelmesen hozzáférhetünk a géphez és a kiegészítőkhöz is. A nem használt és már használt memóriakártyáknak külön kis zsebet is kialakítottak.
A táska belsejében egy normál méretű MILC objektívvel vagy kis méretű DSLR kis méretű objektívvel (vagy objektív nélkül) fér el könnyedén, e mellé még 2 objektív és egy vaku tehető.

Ennyivel azonban nem kell megelégednünk, hiszen objektíveket (max. további hármat) a táska alsó részén elérhető külön tárolóba is helyezhetünk, ami cipzárral zárható.

A belső részben egy 13″-os notebooknak, vagy tabletnek is van hely, kis méretű állványt pedig alulra (vagy előre) fogathatunk fel hosszában, vagy éppen az alsó objektív tartó rekeszbe is elhelyezhetjük, ha a térelválasztó szivacsos lapocskákat kivesszük. Ide egyébként adott esetben gimbalt, vagy más kiegészítőt is helyezhetünk.

Nagyon nehéz felszerelést azért ne akarjunk ezzel a táskával hordani, mivel a vállpánt műanyag csattal rögzül a táskához. Bár mérete alapján azért arra elég kicsi az esély, hogy 10+ kg-nyi objektívvel tömjük meg a Veo Range 36M-et.
A táska hátsó részét úgy alakították ki, hogy könnyedén felhelyezhessük azt kihúzható fogantyújú gurulós bőröndre.

Rossz időjárás esetén a hátul elérhető esővédő huzatot használhatjuk.

A táskából könnyedén kivehetjük a térelválasztó lapokat, így mindennapos használatra is alkalmas válltáskát kapunk.

A Vanguard Veo Range 36M a fotós táskák között igen kedvező áron, bruttó 29.900 Ft-ért érhető el.

A terméket a Triponttól kaptuk kölcsön. Köszönjük!

Ha a bemutatóink segítettek a kiegészítők kiválasztásában, akkor a vásárlásnál tegyen erről említést a kereskedőnél is! Ezzel támogathatja a Pixinfo.com működését. Köszönjük!