Továbbfejlesztett Fujifilm digitális fényképezőgép

0

3 Mpixeles SuperCCD III - 6 Mpixeles elmentett fotók A Fujifilm FinePix S602 Zoom Pro újdonságai között megtaláljuk a vakuszinkron kimenetet, a menetes távkioldó csatlakozó, és a teljesen fekete kivitel. A géphez a dobozban 4 darab NiMH akkumulátort és töltőt, valamint 340 MB-os IBM MicroDrive háttértárat adnak.

A vakuszinkron kimenetet akár stúdió vakukhoz, akár másfajta (pl. makró-) vakukhoz használhatjuk. Igy a vakupapuccsal együtt már bármilyen vakut használhatunk.

A menetes távkioldó csatlakozó főleg a makró fotók kedvelőinek, illetve állvánnyal dolgozóknak lesz jó lehetőség, hiszen így nem szükséges használni az önkioldót, így olyan pillanatok is „elkaphatók”, melyek enélkül nem volnának lehetségesek.

A tölthető NiMH akkumulátorokat az eddigi 4 alkáli elem mellé adják, vagyis összesen 8 elemet illetve akkumulátort kapunk. Míg a 4 elemet használjuk, addig tölthetjük a 4 akkumulátort. Miután az elem kimerült, célszerű azt kifejezetten erre a célra alkalmas gyűjtőtárolókban elhelyezni a környezetünk kímélése érdekében. Az akkumulátort azonban több mint ezerszer is újratölthető.

A 340 MB kapacitású MicroDrive-val élvezhetjük az S602 által biztosított folyamatos videórögzítést, akár 640×480 képpontos felbontás mellett is. Hosszabb videófelvételek készítéséhez ajánlott 512 MB-os, vagy 1 GB-os MicroDrive használata. A 340 MB-os MicroDrive-ra akár 130 darab 6 Mpixeles Fine kép, vagy 260 darab 3 Mpixeles Fine kép fér el.