ZOOM: Természetfotó Extra

0

A ZOOM magazin első száma után megjelent a magazin tematikus melléklete a ZOOM Extra, melynek témája a természetfotózás.

Sajtóközlemény

Zoom Természetfotó Extra – sikeres az első kiadás

A ZOOM Magazin első számának várakozáson felüli sikere után a Radex Communications megjelentette a ZOOM Extra tematikus kiadványt.

A ZOOM Természetfotó Extra igazi újévi meglepetés a természetet és a fotózást kedvelők számára: az albumban a Világ (BBC Wildlife Photographer of the Year), Európa (Europäischer Naturfotograf des Jahres), és Magyarország (Találkozás a Természettel – Az Év Természetfotósa) 2004. évi természetfotó pályázatainak legszebb alkotásai kaptak helyet. A kiadványban a nagy méretű, gyönyörű felvételek mellett bemutatkoznak a képek ismert és elismert alkotói és beszámolunk a pályázatokhoz kapcsolódó kiállításokról, eseményekrôl is.

A ZOOM Extra gazdag tartalma kivételesen magas nyomdai minôséggel párosul. A kiadvány országos Lapker terjesztésben, valamint kiadói terjesztésben, 64 oldalas terjedelemben jelent meg 2004. december 23-án. Az album 2005. március végéig megvásárolható a hírlapárusoknál, 1790 Ft-os, illetve megrendelhetô a kiadónál kedvezményes, 1490 Ft-os áron.

A ZOOM Extra tematikus folyóirat 2005-ben további három kiadvánnyal jelentkezik, mindenkinek, aki szeretne a fotózás egy-egy népszerű ágában elmélyedni, sehol máshol nem látható fotókban gyönyörködni, megismerni az adott terület irányadó művészeit, vagy egyszerűen szeretne valakinek örömet szerezni egy páratlan minőségű fotóalbummal.