Érzelmek az arcon: pontozás

0

Lezárult a HP Magyarország támogatásával kiírt, ”Érzelmek az arcon” című portéfotó pályázat feltöltési szakasza.
A feltöltési időszak március 1-től március 16-án éjfélig tartott. Az utolsó nap este tíz órakor mintha mindenki felállt volna a TV elöl és gyorsan elküldte volna még az utolsó néhány ötletét, úgy meglódult a képfeltöltések száma. Volt, aki teljesen az utolsó pillanatra hagyta, így a képe valamivel éjfél előtt, a zárást megelőző néhány másodpercben érkezett be. A végső nagy rohamban persze akadtak olyanok is, akik az utolsó képeiket már nem tudták időben feltölteni, no de a határidő, az határidő.

Az első nagy feladaton tehát túl vagyunk. 111 nevező által 209 feltöltött kép került a pályázat kategóriájába, amelyeket most értékelni kell.
Természetesen azok, akik a pályázaton indultak, nem pontozhatják a pályázati fotókat, ez a pályázatból való kizárást eredményezheti!
Mindenki mást viszont megkérünk, hogy kezdje el a fotók értékelését, amennyiben mód van rá, mindegyik képet pontozza és szövegesen értékelje a szabályok betartását is szem előtt tartva! Kreditet minden olyan pályázati képre írt értékelésért jóváírunk, amely szabályos és megfelelő (tehát abban az esetben is jár a kredit, ha a kép feltöltője azt nem tartotta hasznosnak).

Örömmel jelentjük be, hogy a pályázati fotók értékelésében öt külön meghívott fotós is segítségünkre lesz, név szerint: Fazekas József Tamás, Gelner Lóránd, Juhász Attila, Németh Attila és nem utolsó sorban Vargha János. Mivel ők zsűriként fognak dolgozni, így várhatóan rövidebb, tömörebb és szigorúbb értékeléseket kapunk tőlük.
Fogadjuk ezeket az értékeléseket is kellő tisztelettel!

A legjobb kép készítője a HP jóvoltából egy HP Designjet 30 nyomtatóval lesz gazdagabb. A 30 legjobbnak tartott fotót áprilisban Douglas Kirkland, hollywoodi fotós értékeli.