Adobe szoftverek telefonos aktiválása

0

A külföldi országokban már megszokott, hogy a megvásárolt programok akár telefonon keresztül is aktiválhatók. Hazánkban ez még nem annyira jellemző, ám az Adobe programjainál használhatjuk e megoldást, ráadásul magyar nyelven és ingyenesen hívható telefonszámon.

Sajtóközlemény:

Adobe szoftverek aktiválása telefonon, magyarul

Az új szolgáltatásnak köszönhetően immár magyar nyelven, ingyenesen hívható számon is lehetséges az Adobe programok telefonos aktiválása.

A lehetőség nemcsak a honosított változatokra (CE) vonatkozik, hanem a nemzetköziekre (IE) is, illetve mindenféle Adobe szoftverre. Természetesen az internetes aktiválás továbbra is lehetséges.

Az ingyenesen hívható telefonszám: 06-80-016033

A korábbi Macromedia termékek aktiválási módja nem változott.

Az aktiválásról
Az aktiválás egy olyan, a szoftverbe épített védelmi eljárás, amelyik a programok illegális használatát hivatott meggátolni. A szoftver feltelepítésekor a felhasználó választhat, hogy elektronikusan vagy telefonon szeretne aktiválni. A licencinformáció ezután eljut az Adobehoz, és miután az adatok hitelesítésre kerültek, a felhasználó megkapja azt a számsort, amellyel már használhatja az általa megvásárolt szoftvert. Az aktiválás során a felhasználó személyes adatai nem kerülnek semmilyen formában felhasználásra és az Adobe hivatalos adatkezelési szabályzata vonatkozik rájuk.