Diák fotópályázat 2006/2007

0

Általános és középiskolás (nappali tagozatos) diákok és szakkörök számára hirdetett fotópályázatot a Fényképezés a Vizuális Nevelés Szolgálatában Alapítvány. A versengés három fordulós, melyek a teljes idei tanéven át tartanak. Fordulónként külön-külön témaköröket határoztak meg a kiírók.

December 31-ig küldhetik be munkáikat a pályázók a „Kép a képben” című témakörre. Fotószakkörök max. 10 db, egyéni nevezők 4 db 13 x 18 cm-es fotóval jelentkezhetnek.

A második forduló témája szabadon választott, azzal a megkötéssel, hogy a kép „totális alulnézetből” készüljön. A darabszám és a méret megkötés a imént leírtaknak megfelelő. A beküldés határideje 2007. március 1.

A harmadik témakör címe „Szimmetria”, melyre teljes szimmetriát mutató élőlények tárgyak képeit várják, akár a valóságot, akár valamilyen fantázia szülte látványt megjelenítve. A méret és darabszám hasonló az előző fordulókban írtakhoz. A beküldési határidő 2007. május 1.

A pályázati anyagot postán küldhetik be a nevezők a fenti alapítvány 1538. Budapest Pf. 457. címére.

A beküldött munkák értékelése 2007. május 10-én történik. A legjobb fotók készítői tárgyjutalomban részesülnek, 3-3 egyéni és szakköri kategóriában.

További információkat az alábbi linken kaphatnak az érdeklődők.