Adobe MAX 2007 – Barcelona

0

Az Adobe MAX névre hallgató konferencia első európai évfolyama Barcelonában, ez év októberében kerül megrendezésre. A neves szoftvercég előadásokkal és bemutatókkal ismerteti meg az új technológiákat az érdeklődőkkel. Az első előadást maga Kevin Lynch, az Adobe vezető szoftvertervezője tartja.

Sajtóközlemény:

Az Adobe bejelentette az első európai MAX konferenciát

A barcelonai rendezvényen kibontakozó technológiákat mutatnak be a tervezőknek és a fejlesztőknek

San Jose 2007. május 21. – Az Adobe Systems ma bejelentette, hogy 2007. október 15-18-án Barcelonában rendezi meg a vállalat népszerű Adobe MAX konferenciájának első európai évfolyamát. Az Adobe ügyfelek széles táborát megszólító MAX 2007 Europe kapcsolatépítéshez, gondolatcseréhez, gyakorlati tréningekhez, új ismeretek elsajátításhoz és az Adobe élvonalbeli termékeinek és technológiáinak megismeréséhez biztosít fórumot. A rendezvényen az Adobe vezető szoftvertervezője, Kevin Lynch tart nyitóelőadást.

„A barcelonai MAX 2007 Europe jelentős mérföldkő az Adobe számára. Európában először mutatjuk be a tervezőket és fejlesztőket összekapcsoló technológiánk új generációját” – mondja Lynch. „Egy páratlan lehetőséget szeretnénk kínálni ahhoz, hogy az európai fejlesztők és tervezők kollegiális és partneri kapcsolatépítés közben tanulják meg, hogy hogyan lehet új, izgalmas technológiák segítségével fantáziát megragadó élményeket készíteni.”

A MAX 2007 Europe rendezvényt több mint 140 gyakorlati szekció fémjelzi. Az események között szerepelnek technikai támogató laborok, partneri kiállítások, kapcsolatépítő rendezvények és szakavatottak által tartott prezentációk. A beható gyakorlati szekciókban 5 központi témakörön belül foglalkoznak az Adobe termék- és megoldáscsaládjaival: kiadás, weboldal-fejlesztés, sokoldalú internetes alkalmazások, elektronikus dokumentumok és interaktív média.

Ezen kívül az Adobe 2007. augusztus 3-ig fogad el nevezéseket a 2007. évi MAX pályázatra. A pályázatokat az http://adobemax2007.com/na/awards/submit címen lehet beküldeni. A MAX pályázaton a világ minden részéről indulók legmegkapóbb munkáit hét kategóriában díjazzák: reklám és márkaépítés, kommunikáció és csoportmunka, vállalkozás, mobilitás és eszközök, állami szektor, sokoldalú internetes alkalmazások és videó. A győzteseket a Chicagóban tartandó 2007 konferencián hirdetik ki. A tavalyi év döntőseit az alábbi helyen lehet megtekinteni: http://www.adobe.com/events/max/max_awards/.

A MAX 2007 Europe előzetes regisztrációja a www.adobemax2007.com/europe címen már tart, az augusztus 31-ig regisztráló látogatóknak az Adobe elővételi kedvezményt biztosít.