20 ajándék papírkép a Sonytól

0

20 grátisz papírképet készíttethetnek a Sony MemoryStick vagy Sony CompactFlash vásárlói, akik a dobozban található azonosító kártyával regisztrálnak a Fastlab oldalán.

Sajtóközlemény:

Nyomtassa ki kedvenc felvételeit a Sony Memory Stick és Compact Flash kártyáival

Töltsön fel 20 tetszés szerinti képet hogy saját otthonában, profi minőségben vehesse át őket

A Sony Europe Recording Media & Energy divíziója különleges ajánlattal lépett elő, megajándékozva az 1GB és 2GB Memory Stick Micro, 2GB, 4GB, 8GB Memory Stick PRO Duo valamint a 2GB és 4 GB Compact Flash kártyák vásárlóit. A Sony Memory Stick vagy Compact Flash kártyák megvásárlásával a vevő online feltöltheti a legkedvesebb 20 fényképét amelyet házhozszállítva, professzionális minőségben kap kézhez.

A Sony minden promócióban résztvevő termékdobozában található egy egyedi azonosítót tartalmazó kártya, amellyel a Sony fotónyomtató partnerénél, a Fastlab-nál lehet regisztrálni, mielőtt a 20 fénykép feltöltésre kerül. Az ingyenes nyomatok megérkezése előtt mindenképp keresse fel a http://www.fastlab.com/memorystick (MS Micro és MS PRO Duo kártyák esetében) vagy a http://www.fastlab.com/compactflash (Compact Flash termékeknél) weboldalakat, és kövesse az ott található instrukciókat.

Ahogy a fényképek a feltöltéssel a professzionális digitális nyomtatással foglalkozó Fastlabhoz beérkeztek, pár napon belül nyomtatásra és egyben kézbesítésre is kerülnek.

A promóció Nyugat- és Kelet Európában egyaránt érvényes. A promócióban résztvevő termékek 2007 júliusa és 2007 szeptembere között megvásárolhatók.