5 Mpixeles kamerás Samsung G600

0

A Samsung G600 több különlegeséggel is rendelkezik, amit érdemes megemlíteni és amiben különbözik a többi kamerás mobiltól. Elsőként talán az a számszerű adat lehet érdekes – amely bár manapság már nem számít olyan nagy számnak – hogy a beépített kamera felbontása vetekszik egy alsóbb kategóriás kompakt fényképezőgép felbontásával. Legalábbis a pixelek számát tekintve. A Samsung G600 a cég első 5 Mpixeles CMOS szenzorból felépített, autofókuszos kamerával szerelt mobilja.

Segítségével lehetővé válik panoráma, vagy mozaik szerű fotók készítése is, a gyenge fénynél pedig LED-es mobilfény segíti a fotózást, valamint az elektronikus képstabilizálás is hasznunkra válhat. A képeket 2,2″-os LCD-n komponálhatjuk, illetve tekinthetjük meg, a felvételeket a Hi-Speed USB2.0 porton kívül akár Bluetooth v2-n keresztül is áttölthetjük számítógépbe. A nagyméretű kijelző a webezést is kényelmesebbé teszi, hiszen nem kell olyan sokat lapozni, hogy megtekintsük az egész weblapot.

A médialejátszóként is használható Samsung G600 850/900/1800/1900 MHz-es használható, 880 mAh-s Li-ion akkuja 3,5 óra beszélgetéshez vagy 300 óra készenléthez biztosít elengendő energiát.
55 MB-os belső memóriáját microSD kártyával bővíthetjük tovább.