Itthon is beszerezhetők a Braun állványok

0

A Hama Magyarország Kft. négy új, professzionális állvánnyal bővítette kínálatát, melyek mind a német Braun cég termékei. A BT1018A, BT1003, BT1103, és 5000 típusnéven kapható állványok tömege egy és három kiló között változik, terhelhetőségük pedig 2,5 – 4 kilogramm. Mindegyikük könnyűszerkezetes kialakítású és kitolható, csúszásmentes acéltüskével ellátott lábakkal rendelkezik. Az állványok 11 és 25 ezer forintos áron kerülnek forgalomba, amelybe egy saját hordtáska is beletartozik.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Professzionális fotóállványok a Brauntól

Megérkeztek Magyarországra a német fotófelszereléseket gyártó Braun cég legújabb profi kameraállványai. A kínálat – a négy új termék a BT1018A, BT1003, BT1103, és 5000 gyári kódot kapta – közös jellemzője a könnyűszerkezetes kialakítás, a csúszásbiztos, kitolható tüskéjű lábak. A legkönnyebb szerkezet nem egészen egy kilogramm, de a legrobosztusabb 5000-es modell is alig nehezebb 3 kilónál. A legnagyobb magasság az összes új tripodnál másfél méter, minden modellt hordtáskával, a lábak felületét pedig a jobb fogás érdekében szivacsborítással látta el a cég. A modellek talpain a szokásos gumírozás mellett a stabil felállítást kitolható acéltüskék is szolgálják. A választékban gömb- és panorámafejes modellek egyaránt szerepelnek, terhelhetőségük 2,5 és 4 kilogramm között változik, áruk várhatóan 11 és 25 ezer forint között lesz. Az eszközöket a Hama forgalmazza.

A Hama-ról:

A németországi Hama 1923-ban, Drezdában alapított családi vállalkozás, mely néhány fotótartozék kézi gyártásával indult, és mára a világ egyik legnagyobb tartozékforgalmazójává vált. A jelenleg forgalmazott fotó-, audio-, video-, GSM-, és multimédia kiegészítők száma meghaladja a 16 ezret, ebből Magyarországon 5 ezerrel kereskednek. A cég 11 leányvállalatánál 2000 főt foglalkoztat világszerte. A Hama Magyarországot 1993-ban hozták létre, kezdetben négy fővel. Azóta a foglalkoztatottak száma 40-re, a forgalom pedig a kezdeti néhány tízmillió forintról több milliárdosra növekedett. www.hama.hu