Sportágválasztó fotópályázat

0

A Merkapt Kft. és a Merkapt Maraton Team Sportegyesület fotópályázatot hirdet a 2008. szeptember 19-20. között megrendezésre kerülő III. Nagy Sportágválasztó rendezvényének alkalmából.
A fotópályázaton a rendezvényen készült fotókkal lehet nevezni. A képeket digitális formában, CD-n, DVD-n, vagy e-mailen várják a szervezők. Minimális felbontás 5 Mpixel!

Beküldési határidő: 2008. szeptember 29. 16 óra, vagy esőnap esetén 2008. október 6.

Sajtóközlemény:

Sportágválasztó – fotópályázat

A Merkapt Kft. és a Merkapt Maraton Team Sportegyesület 2008. szeptember 19-20. között, immár harmadik alkalommal rendezi meg a Nagy Sportágválasztót, melynek célja, hogy edzők, élsportolók segítségével és közreműködésével minél többen, minél több sportágat a gyakorlatban kipróbálva dönthessék el, melyik mozgásformát válasszák maguknak. A maglódi úti sportközpontban a két napon több mint 40 sportág próbálható ki ingyenesen.

A Merkapt Kft. és a Merkapt Maraton Team SE, mint a rendezvény szervezője, ehhez kapcsolódóan hirdeti meg fotópályázatát, melyen a III. Nagy Sportágválasztón készített fotókkal lehet részt venni, hivatásos és amatőr fotósoknak egyaránt.

A fotó(k) témája: a III. Nagy Sportágválasztó rendezvény – a helyszíni események megörökítése, olyan pillanatok megragadása, melyek tükrözik a rendezvény szellemiségét, pl. sport és ember kapcsolata, sportág kipróbálása, élsportoló-gyerek kapcsolata, sport szépsége stb.

A rendezvény helyszíne: Merkapt Maraton Sportközpont – 1106 Budapest, Maglódi út 12/A.

A rendezvény időpontja: 2008. szeptember 19-20.
(Esőnap: 2008. szeptember 26-27. Esőnap kihirdetése: www.sportagvalaszto.hu oldalon lesz olvasható.)

A pályázat benyújtásának határideje: 2008. szeptember 29. 16 óra
(A rendezvény esőnapra halasztása esetén: 2008. október 6.)

A beérkező pályaműveket szakmai zsűri értékeli.
A nyertes, illetve kiemelkedő pályamunkákból a szervező nyilvános fotókiállítást rendez, illetve a tervek szerint 2009. évi falinaptárt készít.

Díjazás
I. helyezett 200 000 Ft
II. helyezett 100 000 Ft
III. helyezett 50 000 Ft díjazásban részesül.

PÁLYÁZATI FELTÉTELEK
A pályázatnak nevezési díja nincs.
A pályázaton való indulás feltétele a pályázati űrlap kitöltése és csatolása, a fotó(k) megfelelő formátumban történő beküldése.
A pályázaton hivatásos és amatőr fotósok egyaránt indulhatnak.
Egy pályázó több fotóval is pályázhat.

A kitöltött pályázati lapot, illetve a fotókat az alábbi címre kell eljuttatni:
Merkapt Maraton Team Sportiroda: 1134 Budapest, Róbert Károly krt. 90. I. emelet 16.
A borítékra kérjük, írják rá: „Sportágválasztó – fotópályázat”
A fotókat jó minőségben, minimum 5 megapixel felbontásban, JPG vagy TIFF formátumban CD-n, vagy DVD-n kérjük leadni a fenti címre.
(E-mailen 5 Mbyte terjedelemig tudunk képeket fogadni a fulop.miklos@vgf.hu címre.)

A pályázat kiírója a hiányosan kitöltött vagy valótlan adatokat tartalmazó nevezési űrlapokat – és így a nevezéseket is – érvénytelennek tekinti.

A pályázat értékelése
A beérkező pályaműveket szakmai zsűri értékeli.
A zsűri döntése végleges, fellebbezésnek helye nincs.
A kiíró a pályázat eredményeit a www.sportagvalaszto.hu oldalon teszi közzé, a nyertesek e-mailben is kapnak értesítést.

Eredményhirdetés időpontja: 2008. október 3.
(A rendezvény esőnapra halasztása esetén: 2008. október 10.)
A nyertes, illetve kiemelkedő művekből a pályázó kiírója nyilvános kiállítást rendez, illetve a tervek szerint 2009. évi falinaptárt készít.

Egyéb rendelkezések
A pályázó a pályázaton való részvétellel automatikusan hozzájárul ahhoz, hogy a beérkező pályamunkákat a Merkapt Kft. és a Merkapt Maraton Team Sportegyesület a Nagy Sportágválasztó rendezvény propagálására, ezzel kapcsolatos publikációkban térítésmentesen, teljes körűen felhasználhatja.

A beküldött pályamunkákat a pályázat kiírójának nem köteles megőriznie, azokat visszaküldeni nem áll módjában.

Pályázaton való részvétel azt jelenti, hogy a pályázók a jelen pályázati szabályokat elfogadták, és alávetik magukat azoknak. Minden a pályázattal kapcsolatos előírás és dokumentum (nevezési űrlap) a pályázati szabályok részét képezi.
Azok a pályázatok, amelyek 2008. szeptember 29-én, 16 óráig nem érkeznek meg a leadási címre, nem vehetnek részt a versenyben.

A Merkapt Kft. és a Merkapt Maraton Team Sportegyesület, mint a pályázat kiírója fenntartja a jelen pályázati feltételek megváltoztatásának jogát, a változások www.sportagvalaszto.hu honlapon való egyidejű közzététele mellett.

További információ, nevezési űrlap letöltése: www.sportagvalaszto.hu