SanDisk stand – egyedül a csúcson?

0

Ha nem ismernénk a memóriakártya piacot, a Photokina 2008 tapasztalatai alapján joggal hihetnénk azt, hogy egyedül a SanDisk a király a flash alapú memóriakártyák gyártásában és fejlesztésében.

SanDisk stand

A Lexar stand óriási csalódás volt, a Kingston egyszerűen ki sem jött. Pretec-kel sem igazán találkoztunk. A SanDisk-et azonban nem igazán lehetett elkerülni. Remekül megtervezett, tágas pavilon várta a memóriakártyák egyik királyának látogatóit. Bár komolyabb technológiai ismertetőkkel és részletekkel nem igazán szolgált a gyártó, mégis az egyszerű vásárlók biztosan megszerezhették azokat az információkat, melyek a választáshoz szükségesek. A SanDisk egy helyi kis fotópályázatot is hirdetett, amelyre az egyes (marketin jellegű) előadások közötti performanszról – SanDisk kártyákra – készített képekkel lehet benevezni.

Házi fotópályázatot is hirdettek

A kiállított termékek közül természetesen a megújult, nagyobb sebességű Extreme III és Extreme IV család vitte a prímet, de a kevésbé tömött bukszákkal rendelkezők is megtalálhatták a maguknak megfelelőt a memóriakártya-falon.

SanDisk Extreme III MS Pro-HG Duo

SanDisk Extreme III SDHC

SanDisk Extreme III CF immár 32 GB kapacitással

SanDisk Extreme IV CF-ek

SanDisk memóriakártya-fal

SanDisk – a Ducati versenycsapat szponzora