Fotópályázat: Madarak

0

Madarakról készült természetfotókat várnak a HunterArt Kft. fotópályázatára.
Nevezni első körben digitális képekkel lehet, majd a zsűrizés után a legjobb 50 kép készítőinek be kell küldenie képének A/4-es nyomatát is.
Nevezési határidő: 2009. január 31.

Sajtóközlemény:

A HunterArt Kft. ismételten fotópályázatot hirdet, minden, lehetőleg amatőr fotográfus részére. Reményeink szerint a pályázat hagyományteremtő lesz és minden évben megrendezésre kerülhet.

A fotópályázat témája: „MADARAK”
Várjuk egyéni fotósok vagy alkotócsoportok munkáit egyedi kép vagy képsorozat kategóriában. Egy pályázó tíz képet küldhet be. A képsorozat egy képnek számít. Egy képsorozat maximum 10 db képet tartalmazhat.

A pályázatra bárki nevezhet. 2008. december 01-től 2009. január 31. éjfélig lehet képeket beküldeni. Most is mint az előző pályázatunknál is lehetőleg természetben fotózott madarakat várunk.

A jelentkezési lap innen tölthető le: Jelentkezési lap. Fontos! A jelentkezési lap pontos kitöltése, név, elérhetőségek, képek adatai, stb.

A pályázatra digitális formában kérjük eljuttatni a képeket a már ismert címre ( info@hunterart.hu), majd a zsűri által kiválasztott legjobb ötven képet kérnénk nyomatként, A/4 formátumban beküldeni a Kft. címre (2092 Budakeszi, Honvéd 5.).

A pályázó garantálja, semmilyen szerzői jogot/kat nem sért és azelőtt a képpel/képekkel más hazai vagy külföldi fotópályázaton helyezést nem ért el. Amennyiben a fenti feltételeknek nem felel meg a beküldött pályamű, a fotópályázatból automatikusan kizárásra kerül, illetve, ha bármilyen szerzői jogokat sért, az az alkotót terheli.

A fotópályázaton egyedi kép és sorozat kategóriában hirdetünk győzteseket, valamint díjazzuk a Kft. által legjobbnak ítélt képet, képeket. A három győztes nyereménye egy közös fotókiállítás, ajándékcsomagok, bővebben januárban. A beküldött képek a pályázat lezárta után megtekinthetőek lesznek még a www.hunterart.hu címen, ahol a látogatók kommentálhatják is a pályaműveket.

A nyertes munkákat, valamint a zsűri által – ezek mellett – legjobbnak ítélt képeket egy külön fotókiállításon is megtekinthetik majd az érdeklődők. A kiállítás három helyszínt érint majd.

A zsűri tagjai: egy későbbi időpontban lesz megtekinthető.