Canonra kerül a Sajtófotó

0

A cég friss közleménye szerint a Magyar Újságírók Országos Szövetsége rendezésében holnap nyíló Sajtófotó kiállítás technikai támogatójaként vesznek részt a rendezvény lebonyolításában. A kiállítás összes fotóját a Canon által biztosított eszközökkel nyomtatják. Ez mintegy 450 képet, és összesen 130 m2 alapanyagot jelent. A japán cégóriás egyébként másodízben biztosítja a kiállítás megfelelő hátterét.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Ismét a Canon a Magyar Sajtófotó Kiállítás főtámogatója

Budapest, 2009. március 19. – A Canon, a digitális képalkotási technológiák egyik vezető vállalata idén második alkalommal a Magyar Sajtófotó Kiállítás technikai főtámogatója, valamint a sport kategória fődíjának felajánlója. A Magyar Újságírók Országos Szövetsége által 2009. március 20. és április 26. között megrendezésre kerülő eseménynek ismét a Magyar Nemzeti Múzeum ad helyszínt.

A Canon, technikai támogatóként nem csupán a kiállítás összes fotójának, hanem még a dekorációnak a kinyomtatását is biztosította: a 450 kép kinyomtatása során 10 nap – azaz 100 munkaóra – alatt 130 m2 anyagot használtak fel.

*A sajtófotózás kiemelt terület számunkra, ezért fontos célunk, hogy minél magasabb szinten megfeleljünk professzionális felhasználóink egyedi igényeinek. Ennek a képalkotási folyamatnak fontos szereplője a Canon, amit kiválóan példáz ez a hosszú távú jó kapcsolat is* – mondta Horváth Tamás, Canon vállalati üzletágának marketingkommunikációs specialistája.

Canon Europe

A Canon Europe a világszerte ismert, fotográfiai és képalkotási technológiák vezető fejlesztő vállalatának, a japán Canon Inc. leányvállalata. Az 1937-ben alapított Canon Inc. több mint 70 éves tapasztalattal rendelkezik az optikai kutatások és fejlesztések területén. A vállalat európai operatív központja Amstelveen-ben, Hollandiában található, ahol közel 500 munkatárssal rendelkezik. A Canon európai üzleti tevékenységének fókuszában két piaci terület áll: az üzleti megoldások piaca (Canon Business Solutions – CBS) az IT termékek, megoldások és szolgáltatások fejlesztését foglalja magába mind az irodai, mind a professzionális nyomdai környezetek számára, a végfelhasználói megoldások és otthoni képalkotás piaca (Canon Consumer Imaging – CCI) pedig a bemeneti megoldásokhoz tartozó digitális fényképezőgépek és kamerák, valamint a kimeneti megoldásokhoz tartozó tintasugaras nyomtatók fejlesztését jelenti. Bővebb információért kérjük, látogasson el a Canon magyar nyelvű honlapjára: www.canon.hu.