Canon Pro Club

0

Canon tükörrexleses fényképezőgépet vagy HD videókamerát használó profikból alakított klubot a magyarországi Canon. A különböző kiváltságokat élvező tagokat komoly feltételrendszer alapján hívták meg.

Sajtóközlemény:

Megalakult a magyarországi Canon Pro Club

Budapest, Magyarország, 2009. április 6.: A Canon Hungária Kft. bejelenti a magyarországi Canon Pro Club megalakulását. A szervezet azzal a céllal jött létre, hogy egy közösséget biztosítson mind a magyarországi professzionális Canon DSLR fényképezőgépet és HD videó eszközöket használó, a fotózást és/vagy videózást hivatásszerűen űző fotósoknak, mind az amatőröknek akik hazai és nemzetközi pályázatokon képeikkel öregbítik a Canon márkanevet. A közösség tagjainak a pályázatokon való részvételeken túl lehetőségük nyílik az egymástól való tanulásra és tapasztalatcserére.

A klub 10 fővel alakult meg, vezetőjük Imre Tamás hivatásos fotográfus a Canon Hungária Kft. “Canon Nagykövete”. A tagok a fotózás teljes szegmentációját lefedik a természetfotózástól a sportfotózáson keresztül a műtermi fotográfián át a szociofotóig. A Canon Hungária Kft. 2 fővel, a fotográfiai és nyomtató eszközök specialistáival képviselteti magát a klubban. Az alapító tagok kiválasztása szigorú feltételrendszer alapján történt, mely az európai országokban már működő CPN (Canon Professional Network) program alapján lett felállítva.

A Canon Pro Club alapító tagjai:
Berta László
Berzsenyi István
Imre Tamás
Imre Tamásné Anikó
Matei Miklós
Papp Elek
Perényi János
Szabó Béla
Szabó Miklós
Vanicsek Péter

A Canon Hungária Kft. a hivatalos márkaszervizén keresztül (Camera Kft.) biztosítja a tagok számára a Canon termékek vásárlás előtti ingyenes kipróbálását, esetleges javítás ideje alatti cserekészülékek használatát. A Canon Hungária Kft. a találkozók helyszínének biztosításán túl technikai (fényképezőgépek, objektívek, kiegészítők, nyomtatók, projektorok) és szakmai hátteret nyújt a klub által szervezett Workshopokon.

A Canon Hungária Kft.. a klub megalakulásával elismerését fejezi ki a PRO fotográfusoknak, akik a munkájuk során használt Canon eszközökkel a magyar fotográfia színvonalát még magasabbra emelik és visszajelzéseikkel a Canon termékek fejlesztésében is hatékonyan részt vesznek.

Ezen felül a Canon Hungária Kft célja, hogy Magyarországon is legyen egy olyan szakmailag megalapozott közösség, ahol ezek a fotográfusok a Canon égisze alatt eltölthetnek pár kellemes és szakmailag hasznos órát, közösen mehetnek fényképezni és tevékenységükkel még jobban megerősítik a Canon magyarországi pozícióját a PRO termékek kategóriájában.