André Kertész fotópályázat

0

Az Európai Unió szegénység és kirekesztettség küzdelmének évéhez, valamint Darwin évfordulóhoz és André Kertész életművéhez kapcsolódóan Szigetbecse Községért Közalapítvány fotópályázatot hirdet ifjúsági, amatőr és profi kategóriákban.
Nevezni max. 3 db A4 méterű papírképpel lehet a nevezési díj megfizetése után.
Nevezési határidő: 2010. június 6.

Sajtóközlemény:

A Szigetbecse Községért Közalapítvány az Európai Unió szegénység és kirekesztettség küzdelmének évéhez, valamint Darwin évfordulóhoz és André Kertész életművéhez kapcsolódva 2010-ben két témakörhöz kapcsolódva várja pályázataikat:

  1. Szegénység, kirekesztettség
  2. Állatok világa

Pályázni mindkét témakörben lehet profi, amatőr és ifjúsági kategóriában. A pályázó maga dönti el, hogy melyik kategóriában nevez. A pályázatra bárki jelentkezhet témakörönként legfeljebb 3 db A4-es fekete-fehér vagy színes fotóval. A beadott pályázatok a kiíró Közalapítvány tulajdonában maradnak.

Nevezési díj:
– Profi kategória: 3000 Ft/témakör (vagy 12 euró/témakör)
– Amatőr kategória: 2000 Ft/témakör (vagy 10 euró/témakör)
– Ifjúsági kategória: 1000 Ft/témakör (vagy 5 euró/témakör)
(Ifjúsági kategóriában a 15 éven aluliak pályázatát várjuk)

A pályázati díjat a Közalapítvány számlájára 11742070-20009616 várjuk, illetve a Szigetbecse, Petőfi Sándor u. 34. sz. alatti irodában lehet befizetni.

A pályázathoz kérjük csatolja a pályázó nevét, címét, elérhetőségét, a beadott fotók címét, helyét, idejét a témakör megjelölésével.

Pályázat beadási helye: Polgármesteri hivatal, 2312 Szigetbecse, Petőfi Sándor u. 34.
E-mail: kerteszandre2010@gmail.com.
Telefon: 06-24/513-510
Beadási határidő: 2010. június 6.

A legjobb pályázatokat témakörönként és kategóriánként díjazzuk és a válogatott pályamunkákból liállítást nyitunk a Petőfi Sándor Művelődési Házban Szigetbecsén. A kiállítás kurátora és a zsűri elnüke Ardó Zsuzsanna fotóművész, védnöke és a zsűri tagja Kincses Károly a Magyar Fotóművészek Országos Szövetségének elnöke.

Eredményhirdetés és kiállításmegnyitó a szigetbecsei André Kertész Fotográfia Napja 2010. július 3-a (szombat) 18.00 óra.

A nyertesek nevét és a győztes fotókat a www.szigetbecse.hu honlapon publikáljuk.