Fotós viadal

0

Egész napos rendezvénnyel várják a Pannon Egyetem Fényképészkörének tagjai a fotózás szerelmeseit.

Sajtóközlemény:

A Pannon Egyetem Fényképészkörének versenye
Veszprém
2010. május 8.

Egy egész napos rendezvén a környékbeli fényképészet szerelmeseinek.

A verseny
Kategóriák: gyerek (16 év alatti személy) és felnőtt kategóriákban.
Regisztráció: Pannon Egyetem Aulájában 7:30-tól.

A verseny menete:
A regisztráció során, egy fényképes igazolvánnyal bemutatása szükséges, valamint a regisztrációs lap kitöltése, ezt követően sorszámot kap a versenyző. A verseny reggel 9:00-kor kezdődik. A hivatalos megnyitó után mindenki megkapja az első címet melyet le kell exponálnia. Erre a témától függő idő áll rendelkezésére, amit a címmel együtt megkap a versenyző. Miután elkészült a képpel le kell adnia a megjelölt helyen, amit szintén megadunk. Ha leadta a képet, megkapja a második címet, melyre szintén egy adott időt kap, és így tovább. Összesen 10 darab cím lesz, melyeket csak az adott állomásoknál tudhat meg minden résztvevő. Nagyon fontos, hogy egy adott címhez csak egy darab kép adható be!

Értékelés és Díjazás
A beadott képek szakmai zsűri által elbírálásra kerülnek, a nyertesek május végéig e-mailben értesítve lesznek. A beérkező pályaművekből, kiállítás anyag lesz összeállítva, melynek megnyitóján kerül sor a díjak átadására. Kategóriánként egy győztes sorozat és egy különdíjas kép lesz tárgyi jutalmazásban részesítve. A zsűri az egyediséget és a kreatív meglátásokat fogja értékelni. A fotókat öt főből álló zsűri bírálja el, az értékelés nem lesz nyilvános.

Jelentkezés
Jelentkezési lapot kell kitölteni, melyet e-mailben legkésőbb 2010. május 3. 24:00-ig kell elküldeni. Az e-mail tárgyában kérjük feltüntetni a „Fotós Viadal” jeligét. A jelentkezési lap letöltető a www.fotokor.tk weboldalról, a kitöltött jelentkezési lapokat a fotosviadal@gmail.com címre várjuk.

Gyere el és fotózz velünk egy napon át!

Eső esetén a szervezők fent tartják a programváltozás jogát.
A versenyre csak digitális géppel lehet nevezni. Ha a képek tartalma személyiségi jogokat sért, ezekért a szerző tartozik felelősséggel. A pályázó tudomásul veszi, hogy a leadott képek elkészítésével vagy azok nyilvános bemutatásával (kiállításával) okozott esetleges személyiségi és szerzői jogsértésekért minden felelősség a pályázót terheli, beleértve a jogsértéssel bekövetkező anyagi felelősséget is. A Pannon Egyetem Fényképészköre a pályázóknak a birtokába került adatait bizalmasan kezeli, azokat harmadik személynek nem adja ki. A pályázó elfogadja, hogy a zsűri döntése végleges és nem megfellebbezhető. A Szervező nem vállal felelősséget a pályázók téves adatszolgáltatásáért, elveszett regisztrációkért, valamint technikai problémákért. A versenyző a nevezéssel hozzájárul, hogy a Pannon Egyetem Fényképészköre képeit többször kiállítsa, felhasználja publikáláshoz külön térítés és engedély nélkül.