Tizenegy új digitális képkeret a Sonytól

0

Egy híján tucatnyi digitális képkeretet jelentett be a Sony, melyek között megtalálható HD lejátszás funkcióval ellátott, 7 és 10,2″-os, hordozható és nyomtatóval egybeépített változat is.

Az új képkeretek 2010. októberétől lesznek megvásárolhatók.

Sajtóközlemény:

A Sony bemutatja első HD videólejátszó funkcióval rendelkező képkereteit

Az S-Frame “fotóalbum” funkciója a képek egyszerű megosztását szolgálja

  • Tizenegy új digitális fotókeret 17,8cm (7”) és 25,9cm (10,2”) közötti méretválasztékban
  • AVCHD videólejátszás sztereó hangzással (XR100/VR100)
  • Hordozható fotóalbum az új koncepciót képviselő S-Frame D830L típusban a vidám és egyszerű használatért
  • Mindent-az-egyben DPP-F800 képkeret+fotónyomtató kombináció

A legújabb S-Frame digitális képkeretek sosem látott módon keltik életre az emlékezetes pillanatokat. A bármely környezetben csodás megjelenést nyújtó S-képkeret a kedvenc pillanatokat fantasztikusan jeleníti meg… a csúcskategóriás modellek esetében AVCHD videólejátszással, sztereó hangzással.

Biztos lehet benne, hogy megtalálja az Ön igényeinek leginkább megfelelő S-képkeretet, hiszen a 17,8cm (7”) mérettől a legnagyobb, 25,9cm (10,2”) képernyőméretig tizenegy különböző modell közül választhat. A luxuskategóriás képkeretek ajándékként is kiválóan helytállnak: minden S-Frame számos képvetítési módot, beépített órát, naptárat tartalmaz.

Mindegyik modell keretén (kivéve az E710 amely cserélhető panellel kapható) diszkréten világító “Sony” logó látható, amely automatikusan kikapcsol, ha a képkeretet vízssintes helyzetbe állítjuk porter képek esetén. Az álló-fekvő helyzetet okos szenzor érzékeli, amely mindig a megfelelő irányba forgatja a képet. Az energiatakarékosságra külön időzítő ügyel, azaz a fogyasztás jelentősen lecsökken ha egy ideig a képkeretet nem használják – de a kényelmes távirányítóval bárhonnan vezérelhető a készülék.

Az XR100 és a VR100 modellek lenyűgöző méretű, 25,9cm (10,2”) panelén a fényképek és a videók is csodás részletekben és színekben jelennek meg. A csúcskategóriát képviselő XR100 TruBlack technológiát is kapott, amely még teltebb, még kontrasztosabb, tükröződésmentes képeket eredményez. Az extra-széles betekintési szög – horizontálisan és vertikálisan is 160° – biztosítja, hogy a szobában mindenki tökéletes élményben részesülhessen.

A Sony keretek közül az S-Frame XR100 illetve VR100 tagja elsőként képes a videokamerával vagy fényképezőgéppel készült AVCHD felvételeket tiszta, sztereó hangzással lejátszani. Lejátszhatja a felvételkor rögzített hangokat – vagy választhat a készülék kínálta háttérzenékből is. A videók és képek nyújtotta szórakozást a képkeret belső memóriájára feltöltött kedvenc számokkal is fokozni lehet.

S-Frame: az emlékek megosztása
Ne hagyja, hogy az emlékek csak Önnél legyenek. Ossza meg őket a D830L segítségével. A fényképek megosztásában egyedülálló megoldásként az “S-Frame Album” akkumulátorról is működik, amellyel a fényképek és hagyományos felbontású videók zene aláfestéssel játszhatók le. Diavetítéskor választhat az előre felmásolt zeneszámok közül, de saját MP3 számait is felmásolhatja egy USB pendrive segítségével.

Hasznos tartozékként luxuskivitelű, bőrhatású tok védi meg a képkeretet a külső sérülésektől: az S-Frame képkeret hordozható készülékként is kényelmes használatot biztosít. Amikor hazaért, egyszerűen tegye vissza a helyére.

S-Frame kombi: nyomtatás és lejátszás
Az új DPP-F800 egy funkciókban gazdag képkeret, amellyel a legszebb felvételek ki is nyomtathatók PC használata nélkül. Az integrált színes nyomtató diszkréten bújik meg a 20,3cm (8”) kijelző mögött, s csodás minőségű, fényes nyomatok születnek bő egy perc alatt: végignézve a családi fotókat azonnal kinyomtathatja hozzátartozóinak a kívánt képet.

Az S-Frame digitáis fényképkeretek 2010 októberétől kaphatók.