A Rollei is belép a digitális képkeretek piacára

0

Az egyszerűbb és alacsonyabb árú Picture Line mellett komolyabb képességű, orientációs szenzorral és Li-ion akkumulátorral is ellátott Design Line digitális képkeret család is napvilágot látott. Sőt, akad olyan modell is, amely e-book olvasóként is használható.

Rollei Picture Line 3104

Rollei Picture Line 3070

Rollei Picture Line 3150

Rollei Picture Line 3071

Rollei Design Line 3080

Rollei Design Line 3085

Rollei Design Line 3086

Rollei Design Line 3106

Sajtóközlemény:

Kereskedelmi bemutató: A Rollei bemutatja a “Pictureline” termékcsalád új digitális képkereteit

A Rollei a 2010-es IFA és Photokina vásárokon mutatja be az új digitális képkeret családját a “Pictureline”-t. A Pictureline szortimentjének kialakításakor fontos szempont volt a diavetítési funkciók sokoldalúsága és az egyszerű kezelhetőség. A sportosan elegáns fekete-fehér dizájn miatt a képkeret lehet egy eredeti digitális fali dekoráció vagy egy stílusos asztali kiegészítő.

A 38.1 cm ( 15 inch ) képernyőjű Rollei Pictureline 3150 a legnagyobb digitális képkeret ebben az új termékcsaládban. A TFT-LCD felbontása 1024×768 pixel és falra is felszerelhető, akár függőlegesen, akár vízszintesen. A fényképek vetítéséhez ez az okos, fekete és stílusos fényképkeret sokféle beállítási lehetőségeket kínál, mint például az állítható vetítési sebesség vagy a képváltási effektek.

A keret 4:3 képarányú és videókat is lejátszik, valamint megtalálható benne az óra és a naptár funkció. Zenei fájlok ( MP3 és WMA ) is lejátszhatóak rajta és beépített sztereó hangszóróval is rendelkezik. A nézőket majd lenyűgözi az Auto Diavetítési funkció, amikor behelyezik a memóriakártyát ( kompatibilis SD/SDHC/MS/MMC/CF és XD kártyákkal ). A Pictureline 3150 2010 október elején lesz megvásárolható az üzletekben, 42.990.-Ft-os ajánlott fogyasztói áron.

A Rollei Picturline 3104 lenyűgözően nagy 10.4 inches TFT-LCD kijelzővel rendelkezik és a felbontása 640×480 pixel. Csakúgy, mint a Pictureline 3150-es modell, ez is számtalan diavetítési módot kínál és szintén megtalálható benne a videó-és zenei funkció. Emellett beépített órát ébresztő funkcióval és naptárt is tartalmaz. A képkeret lenyűgöző dizájnnal rendelkezik, melynek része a fényes fekete, akril lakkozású keret. A kerethez adott forgatható állvány és a távirányító egyszerű használatot biztosít. 2010. október közepétől lesz megvásárolható, 22.990.-Ft-os javasolt fogyasztói áron.

A Pictureline 3070 és Pictureline 3071 digitális képkeretek szintén új modelljei ennek a termékcsaládnak. Ezek 7 inches TFT-LCD kijelzővel rendelkeznek, felbontásuk 480×234 pixel 16:9-es formátumban mutatják be a fényképeket. Csakúgy, mint a többi Pictureline modell, ezek a keretek szintén forgathatóak, megtalálható bennük az óra és naptár funkció, az Auto Diavetítési funkció valamint az USB 2.0 csatlakozás. Ezek a vékony kialakítású képkeretek ( 23 mm széles ) 2010 október elejétől lesznek kaphatóak fekete és fehér színben, 12.490.-Ft-os javasolt fogyasztói áron.

Kereskedelmi bemutató: A Rollei új Designline képkeretei

E-book, rádió, videó és zenelejátszó – a Rollei új “DesignLine” digitális képkeretei sokkal többet nyújtanak a csupán hordozható diavetítési funkcióknál. A 2010-es IFA és Photokina kiállításokon a Rollei bemutatja az új Designline termékcsaládot, amelyre a számtalan extra funkció mellett, az elegáns és csillogó megjelenés a jellemző. Minden új Desingline modell lítium-ion akkumulátorral van ellátva, amely modelltől függően 3-5 óra használatot biztosít és ez különösen sokoldalúvá teszi. A Képforgatási Funkció nagyon hasznos lehetőség. Ha a képkeretet elforgatjuk, akkor a megjelenített fénykép is automatikusan velefordul.

Az új Designline 3106 digitális képkeret egy igazi sokoldalú tehetség. Ezzel az elegáns 10.4 inches TFT-LCD kerettel nemcsak a fényképeket és a videókat tudja megnézni, hanem kényelmesen olvasgathat a legújabb E-book-okból. Továbbá WLAN található benne és ezzel az extra funkcióval elküldheti fényképeit e-mailben vagy Internet rádiót hallgathat. MP3 funkcióját a beépített sztereó hangszórókon keresztül vagy fejhallgatón keresztül élvezheti. A kijelző felbontása 800×600 pixel és a képarány 4:3 annak érdekében, hogy a képeket ragyogó színekben és tökéletesen jelenítse meg. Egy különösen kényelmes funkció a speciális akkumulátor dokkoló egység, amely megduplázza a keret használati értékét. Az ultra vékony keretet ( mely csupán 10,5 mm vastag ) egyszerű vezérelni akár a távirányítóval, akár az érintéses kék LEDes menü funkcióval. A Rollei Designline 3106 ajánlott fogyasztói ára 42.990.-Ft és 2010 október közepétől kapható az üzletekben fekete és fehér színekben.

A Rollei Designline 3085 szintén ezeken a kiállításokon fog bemutatkozni. Ez a 8 inches képkeret 800×600 pixel felbontású és TFT-LCD kijelzővel rendelkezik. A digitális fényképkeret funkciója mellett lejátszik videókat és MP3-at is. A beépített sztereó hangszórók tökéletes háttérzenét biztosítanak, miközben Ön a nyaraláson készült fotóit nézegeti. Az integrált lítium-ion akkumulátor feltöltve akár három órás működést tesz lehetővé és akárcsak a testvérmodellje a Designline 3106, egy felhasználóbarát akkumulátor dokkolót használ. Ez az ultra-vékony digitális képkeret ( amely 6.5 mm és 9.5 mm vékony ) érintő vezérlővel lesz ellátva és 2010 október közepétől lesz kapható az üzletekben, 22.990.-Ft-os javasolt fogyasztói áron.

A Designline 3086 Portable típussal a Rollei egy igen sokoldalú 8 inches TFT-LCD-t mutat be. Ez a modell különösen legnyűgöző, mivel e-book olvasóként is funkciónál és ezzel tökéletes társa lehet a hosszú utazásokkor. 800×600 pixel felbontással rendelkezik és állítani lehet a kontrasztot és a fényerőt, hogy mindenféle fényviszony mellett optimális legyen a kép minősége. A hordozható képkeret különböző sebességgel képes lejátszani a képeket és tíz különböző képlejátszási effekt is található benne. A funkciók, mint a WLAN, Internet rádió és az időjárás jelentés is kiegészítik a képkeret sokoldalú tudását, nembeszélve az akkumulátor három órás kapacitásáról. A keretet nyomógombos menüvel lehet vezérelni, amely a keret alján található. A fekete színű képkeret fekete bőrtokkal lesz elérhető 2010 október végétől, 42.990.-Ft-os javasolt fogyasztói áron.

Csakúgy mint a testvérmodelljei, a Designline 3080 szintén 4:3-as képaránnyal jeleníti meg fényképeit és a videókat. A 20.32 cm ( 8 inch )-es kijelzőn megtekintheti a legutóbbi nyaralásakor készült fényképeit zenei aláfestéssel, mivel a Designline 3080 képes lejátszani a zenéket MP3 és WMA formátumokkal. A beépített sztereó hangszórókon kívül, fejhallgató csatlakozó is rendelkezésre áll az optimális zenehallgatáshoz. Az akkumulátor segítségével elektromos csatlakozás nélkül is használhatja akár öt órán keresztül a stílusos fekete képkeret egyéb funkcióit, mint például az óra, naptár vagy ébresztés. A képkeret október elejétől lesz kapható az üzletekben 19.990.- Ft-os javasolt fogyasztói áron.