Irány a Bátor Tábor!

0

A fényképezést nem feltétlenül hivatásszerűen űző, de hozzáértő önkénteseket keres a nyáron ismét megrendezendő Bátor Tábor, melyet daganatos és cukorbeteg gyermekek részére rendeznek.

A 10 napos táborba 2011. február 27-ig várják olyan önkéntesek jelentkezését, akik megörökítenék a rendezvény fontosabb eseményeit, mindennapjait, illetve elhivatottságot éreznek magukban fotós témájú foglalkozások lebonyolítására.

További részletek az alábbi sajtóközleményben és a linkelt weboldalon.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

Jelentkezz fotós önkéntesnek a Bátor Táborba!
Kölyök és kamasz táborok daganatos és cukorbeteg gyerekeknek

„A Bátor Tábor egy olyan gép, amibe bedobják a gyereket betegen, fáradtan, és egy sokkal vidámabb, egészségesebb, élményekkel telibb gyerek jön ki.” – Peti, 15 éves

A Bátor Tábor Alapítvány 2001 óta valósítja meg ingyenes élményterápiás táborait daganatos és cukorbeteg gyerekeknek.

Évente 460 gyerek táborozik velünk, mintegy 450 önkéntes közreműködésével. A Bátor Tábor nem a betegségről vagy a korlátokról szól, hanem az életről, a lehetőségekről és az összetartozásról. A tábor programjai sikerélményt nyújtanak a gyerekeknek, ami növeli önbizalmukat és önértékelésüket, ezáltal megerősödve, bátrabban térhetnek vissza a hétköznapokba.

A tábor mozgatórugói az önkéntesek. Ők a szélrózsa minden irányából, sokféle tapasztalattal érkeznek hozzánk. Ha szeretnél önkéntesnek jelentkezni a 2011-es nyár tíznapos táboraiba, 2011. február 27-ig megteheted! Az önkéntesek feladata a vidám, bátorító atmoszféra megteremtése és színvonalas programok szervezése a gyermekek számára.

Ha gondolkodtál már azon, hogy jó dolog lehet önkénteskedni, ha már más szervezetnél végeztél is önkéntes munkát, ha még soha egy pillanatra sem jutott eszedbe, de most felkeltettük az érdeklődésedet, látogasd meg honlapunkat: www.batortabor.hu. Tájékozódj, ismerkedj meg velünk!

Kiemelten keresünk FOTÓS önkénteseket, akik technikai tudásukkal, figyelmességükkel, kreativitásukkal, hozzájárulnának a nyári táborok fotós programjainak lebonyolításához. A táborban a fotósok két szerepben vannak jelen: egyrészt járnak-kelnek a táborban és folyamatosan kattintgatva megörökítik a gyerekek fontos pillanatait, másrészt pedig fotós foglalkozásokat is tartanak, ahol általában a szabadban készítenek tematikus fotókat, valamint a laborban próbálnak ki valamilyen fotós technikát (pl. fotogram készítése).

Ezeken kívül sokféle feladatkör, sokféle lehetőség van, amit a Bátor Tábor kínál nyári táboraiban. Itt kipróbálhatod magad önkéntesként, te is hozzá teheted a tudásodat valami fontos és hasznos dologhoz!

HOZZÁTENNÉL TE IS ÖNKÉNTESKÉNT?

Akkor jelentkezz a www.batortabor.hu oldalon!