Olympus XZ-1 ezüst színben

0

Új színben jelenik meg a januárban bejelentett Olympus XZ-1 csúcskompakt, mely kiváló fényerejű, 28-112 mm-nek megfelelő gyújtótávolságú objektívvel készül. Az új fényképezőgéphez új kialakítású objektívvédő is jár, mely többlamellás kialakításának köszönhetően automatikusan nyílik is záródik.

Az Olympus XZ-1 124.990 Ft-ért vásárolható meg.

Sajtóközlemény:

Az Olympus kompakt zászlóshajója új köntösben

A korszakalkotó Olympus XZ-1 ezüst színben, speciális objektívvédővel

2011. November 10, Hamburg – Az Olympus red dot design és TIPA győztes XZ-1 kompakt fényképezőgépe most még több választási lehetőséget kínál – az új ezüst verziónak és egy speciális objektívvédőnek köszönhetően. A kifinomult objektívvédő kinyílik, amikor a fényképezőgépet bekapcsoljuk és becsukódik, amikor kikapcsoljuk.

A már jól ismert matt fekete és a fehérre lakkozott kivitel mellett ezentúl az XZ-1 elérhető ezüst színben is. Természetesen az új ezüst kivitelű gép is rendelkezik minden olyan jellemzővel, mely a korábbi verziókat sikerre vitte: az extra fényerejű, 1:1.8-2.5 Olympus objektív, a nagy, 1/1.63” méretű, nagy érzékenységű szenzor és a nagyteljesítményű processzor hármasa elképesztő képminőséget biztosít kedvezőtlen fényviszonyok között is. A felvételek megtekintéséhez 3 inch méretű OLED kijelző áll rendelkezésre. A professzionális stílusú objektív gyűrű segítségével könnyedén érhetjük el a legfontosabb paramétereket. A számtalan kreatív funkció között találjuk a többszörös expozíciót és a HD videofelvétel módban is alkalmazható hatféle Művészi Szűrőt.

Az XZ-1 124.990.- HUF áron kapható a boltokban.

A fekete LC-63A objektívvédőt a karcsú design mellett az automatikusan nyíló és záró takaróelem jellemzi.