PHOTOEXPO a Lurdy-házban

0

Nem kell ahhoz külföldre utaznunk, hogy kipróbálhassuk a fotópiac újdonságait, vagy a régóta áhított álomgépet. Nem kell feltétlenül műtermet bérelnünk, hogy lefényképezhessük a legszebb lányokat, és nem kell tanfolyamra járnunk, hogy a legjobbaktól tanuljunk.

Mindehhez elég lesz ellátogatni Magyarország legnagyobbnak ígérkező fotós szakmai seregszemléjére, az október 13-14-én megrendezendő PHOTOEXPO-ra, ahol a hazai fotós piac összes jelentős szereplője képviselteti magát. 6 műteremben több mint egy tucat modellt fotózhatunk, és szakmai workshopokon előadásokon hallgathatjuk meg az adott téma hozzáértőit.

A kétnapos, hétvégi rendezvényre alap és szakmai belépő is vásárolható, helyszíne pedig a Lurdy-ház emelete lesz.

További információk az alábbi sajtóközleményben és a linken.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

PHOTOEXPO, az év legfotósabb napjai

Idén ősszel kerül megrendezésre a legnagyobb magyarországi fotós szakmai esemény. A kétnapos PHOTOEXPO (www.photoexpo.hu) 2012. október 13-14-én, Budapesten a Lurdy-ház bevásárlóközpont első emeletén található rendezvényközpontban soha nem látott színvonalú fotós programokat kínál.

Az érdeklődők mintegy 1000 m2-en tekinthetik meg a PHOTOEXPO fotós szakmai kiállítást, ahol a hazai fotós piac valamennyi jelentős szereplőjével találkozhatnak. A kétnapos szakvásáron lehetőség nyílik a legújabb fotótermékek és szolgáltatások egész sorával megismerkedni, valamint kedvezményes áron vásárolni a kiállítási akciók keretében.

A kiállítás mellett a PHOTOEXPO második fő pillére az oktatás. Az eseményen fotós workshopok és egy kétnapos szakmai konferencia keretében mintegy 40 hosszabb és rövidebb előadáson vehetnek részt az érdeklődők. Az előadások tematikája úgy került kialakításra, hogy a fotózással még csak éppen ismerkedő kezdők és a már gyakorlottabb haladó fotósok egyaránt hatékonyan és hasznosan fejleszthessék fotográfiai ismereteiket.

Egy fotós esemény természetesen nem sokat ér sok-sok fotózás nélkül, így a PHOTOEXPO ebben is élen jár. Egész hétvégén, a helyszínen kialakított 6 fotóműteremben, egyedi tervek alapján készített díszletekben mintegy 15 gyönyörű modell áll a fotósok kamerája elé. A modelleket több mint 200 jelentkező közül választották ki a szervezők, a díszleteket egyedi tervek alapján gyártják, a modellek szépségéről profi sminkes, fodrász és stylist csapat gondoskodik, így minden adott lesz ahhoz, hogy mindenki egyedi és minőségi fotókat alkosson ezen a hétvégén. Ami pedig még egyedülálló, hogy a fotózásokat szakértő fotósok vezetik, akiktől workshop jelleggel még rengeteget tanulhatnak is az érdeklődők, amellett, hogy gyönyörű képeket készítenek.

A széles körű programkínálattal rendelkező PHOTOEXPO hétvégére (2012. október 13-14.) a látogatók az érdeklődésüknek megfelelően kétféle belépő közül választhatnak. Az ALAP belépő mindössze 2300 Ft, míg a SZAKMAI jegy 4800 Ft-os áron vásárolható meg. Különlegesség, hogy a belépők az esemény mindkét napjára érvényesek, így a látogatók egy két napos komplex fotós szakmai képzésnek lehetnek a részesei rendkívül kedvező áron. Az pedig már csak plusz előny, hogy még rengeteg szép képet is készíthetnek csodálatos modellekről és megtekinthetik Magyarország legnagyobb fotós szakmai kiállítását.

A PHOTOEXPO programjának részletei, valamint az online jegyvásárlási lehetőség megtalálható az esemény hivatalos weboldalán:
www.photoexpo.hu