Bővül a Joby állvány kínálat

0

A flexibilis lábakkal rendelkező állványairól ismert Joby két új termékkel jelentkezik, melyek elsősorban a kisebb fényképezőgép, akciókamerák és mobiltelefonok háromlábú állványaiként funkcionálnak majd.

A JOBY GPod Mini Magnetic a GorillaPod család legújabb, igen kis méretű tagja, hiszen használaton kívül könnyedén becsúsztatható egy farmernadrág hátsó zsebébe is. Különlegessége a lábvégekben elhelyezett mágnes, így az arra alkalmas fém felületekhez gond nélkül, akár merőlegesen is odatapasztható.

Elsősorban kisebb (point-and-shoot) fényképezőgépekhez és akciókamerákhoz ajánlják (pl. GoPro termékek). Teherbírása 325 gramm.

A GPod Mini Magneticet 15 dolláros áron kínálja a gyártó.

A másik állvány a JOBY MPod Mini Stand nevet kapta, de ezúttal nincs mágnes a lábban. Van viszont mobiltelefonok felfogatásához alkalmas egyedi állványfej, és persze a jól ismert, csavarható, szinte bármilyen felülethez idomuló láb.

A fej legfeljebb 81 mm széles és 11,5 mm vastag telefonokat képes fogadni, vagyis gyakorlatilag bármilyen elterjedtebb típust (pl. iPhone, Samsung Galaxy S IV, Galaxy Note II). Ára a fenti társával megegyező.