CP+ tudósítás a helyszínről

0

Az időjárás miatt kissé megcsúszott, de egyébként eseménytelen 20 órányi utazás után a Pixinfo.com megérkezett Jokohamába, ahol a következő napokban a fotós piac legnagyobb első félévi kiállítása, a CP+ zajlik majd.

OLYMPUS DIGITAL CAMERAJokohama öböl és a Minato Mirai városrész

A városban a kifejezetten kellemes idő ellenére még most is jól láthatóak a hétvégi kiadós havazás nyomai, de az is egyértelmű, hogy a Japánok a hóeltakarítással sem viccelnek. A vonatból a reptér és Tokió közötti szakaszon több helyen is munkagépek hadával dolgoztak a még megmaradt csapadék eltávolításán.

IMG_0213Jokohama Landmark Tower

 A kiállítás helyi idő szerint holnap reggel fél 10-kor a szalagátvágással, majd 10-től a két órás sajtóbejárással indul. Természetesen mindenről igyekszünk a magyar idő szerinti reggelre beszámolni. A bejelentések egy része persze hivatalosan már megtörtént, de a termékekkel először itt a kiállításon fogunk tudni találkozni. Ezen kívül reméljük, hogy lesznek olyan újdonságok is, amikről csak a kiállítás reggelén rántják le a leplet. A CP+ tudósításunk segítő partnere idén is a Canon!