Megújult a Lowepro Passport sorozat

0

A Lowepro három új modellt adott ki Passport táskasorozatából, a divatos Sling III, a hátizsák Backpack, valamint az oldaltáskaként használható Messenger modellt. A Passport széria strapabíró anyagairól, kompakt, mindennapi használatra alkalmas méretéről és kialakításáról, valamint diszkrét megjelenéséről ismert a vásárlók számára.

A Passport Backpack 26 x 12,5 x 17.5 cm belső méretű és 0,6 kg-os saját tömegű, kis méretű hátizsák, melyben egy MILC vagy kisebb DSLR gép fér el 18-55mm-es kitobjektívvel, és esetleg egy másik optikával vagy vakuval kiegészítve. Külön tárolójában 13″-os laptop, vagy tablet is elfér. A fekete színben kapható hátizsák 65 dollárért került forgalomba.

A Messenger a három közül a legnagyobb, belül 37,5 x 15 x 27 cm-es, de mindössze fél kilós. Fekete és szürke/narancs színben került forgalomba 70 dolláros áron.

A Sling III-ban a fentiektől eltérően nincs laptop tartó, de elődjéhez képest így is 30%-kal nagyobb lett. A 10,5 x 19 x 19 cm-es belső térben szintén egy kisebb DSLR, két normál objektív, vagy egy külső vaku tartható. Fekete, vagy szürke/narancs színben került forgalomba 60 dolláros nyitóáron.