Tripont (Canon, Tamron, Vanguard, Manfrotto, Epson, Profoto)

0

A 3. Nyári Fotófesztivál legnagyobb kiállítója volt a Tripont, ahol nem kevesebb, mint 6 világmárka termékeit találhatták meg az érdeklődők, sőt, a legszerencsésebb még egy 2 TB-os háttértárral is gazdagodhat.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
A Tripont standján rengeteg terméket találtunk, a legnagyobb érdeklődés természetesen a Canon DSLR gépek és objektívek iránt volt, de Tamron objektívek is sűrűn kerültek kipróbálás jelleggel a résztvevők fényképezőgépeire. A legnépszerűbb gyártók termékein túl komoly darabszámban képviselte magát a Phottix is, amelytől vakuk, markolatok és távkioldók is kipróbálhatók és megvásárolhatók voltak. A TTL vakukioldóival népszerű PocketWizard termékeit is a Tripontnál találhattuk meg, ahogyan a Vanguard állványok és fotóstáskák is itt kaptak helyet. Bár a Manfrotto importőre külön standdal is rendelkezett, a Tripontnál is találkoztunk ezekkel az állványokkal. A tömeg azonban nem az állványok és nem a fotóstáskák körül tömörült, hanem az esküvői fotózást modellező modellek körül, ahol Kováts Vera and the Foxes performansza is megtekinthető volt. Talán kicsit kevés figyelem irányult az egyébként szemrevaló technikára, az új Profoto B1 vakukra, de az érdeklődők természetesen erről is bőséges információhoz jutottak a szakavatott segítőknek köszönhetően. De nem csak a képalkotás kezdeti fázisában használható eszközökkel, de a végtermék létrehozását lehetővé tevő nyomtatókkal is kivonult a Tripont, ők viszik ugyanis az Epson nyomtatók értékesítését, illetve hamarosan fotónyomtatási szolgáltatást is igénybe vehetünk náluk. Ennek kipróbálására is volt lehetőség, aki hozott magával képet, annak A4 vagy A3 méretben nyomtatták ki fotóját.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA OLYMPUS DIGITAL CAMERA