PHOTOEXPO 2015

0

A PHOTOEXPO 2015 szakmai kiállítás és vásár az eddiginél nagyobb területen, új helyszínen, s új időpontban kerül megrendezésre, a megszokottnál még színesebb programokkal.

A PHOTOEXPO 2015-re ellátogatók az összes komoly fényképezőgép gyártóval és termékeivel találkozhatnak, s azok képességeit fotózással egybekötött próbákon maguk is megtapasztalhatják. A fotográfiai eszközök kipróbálásán túl neves fotográfusok által tartott szakmai előadások és mini workshopok gazdagítják a PHOTOEXPO programkínálatát, sőt, konferencia előadások is meghallgathatók, amelyeken nem csak hobbi és amatőr fotósok, de hivatásos fotográfusok is bővíthetik és frissíthetik tudásukat.

A PHOTOEXPO 2015 új helyszínen, Budapesten a Millenáris Park D épületében (Budapest, II. ker., Kis Rókus u. 16-20.) várja látogatóit 2015. november 28-29 (szombat-vasárnap) között.

A jegyek korlátozott számban elővételben lesznek kaphatók. Az értékesítés indulásáról a FB esemény oldalon értesítjük az érdeklődőket. Jelöld be, hogy jössz, és az elsők között veheted majd meg a jegyed az idei PHOTOEXPO-ra

.