PHOTOEXPO 2016

8

Mától megválthatók a jegyek az idei PHOTOEXPO-ra, Magyarország legnagyobb fotós szakmai kiállításra és vásárára. Az idén ötödik alkalommal megszervezett eseményen felvonulnak a hazai fotós piacon jelen lévő fényképezőgép gyártók, az objektív gyártók hazai képviseletei, és a legfontosabb kiegészítő forgalmazók. November 5-én és 6-án így egyetlen helyen lehet áttekinteni, kipróbálni és összehasonlítani szinte az egész hazai fotós kínálatot. Ráadásként idén is lesznek monitor, nyomtató, adattároló és szoftver specialista kiállítók is, így a fotós munkafolyamat minden lépcsőjére találnak majd megoldásokat a látogatók.

Idén már négy fényképezőgép gyártó is méretes standdal jön a rendezvényre. A Nikon, a Canon, a Fujifilm és a Sony is érdekes fotózási lehetőséggel és az eszközök kipróbálása mellett azok hatékony használatához elengedhetetlen trükkök és ötletek megosztásával várják a látogatókat. De nem fog hiányozni a kiállítótérről az Olympus és a Pentax sem. Ez utóbbi márkát a hazai forgalmazó, a Fotoplus képviseli majd.

Kiegészítők terén mindig is nagyon erős volt a PHOTOEXPO, és nem lesz ez másként idén sem. A fotós eszközök forgalmazói rengeteg olyan apróságot hoznak el idén is, amivel nem csak egyszerűbbé válik a fotózás, de olyan helyzetek is megoldhatók, amelyekben korábban az embernek eszébe sem jutott volna fotózni. Érdemes végignézni a kínálatot.

PHOTOEXPO - NIKON

A fotózási helyszíneket úgy állítottuk össze, hogy azok ne csak egy-egy fotó elkészítését tegyék lehetővé, de segítsenek a látogatók tudásának csiszolásában is. A kiállítók fotózásain túl további 5 helyszínen lehet majd elsajátítani a világítástechnika és a kompozíció trükkjeit.

A jegyek mától kaphatók, és idén először 14 év alatt és 65 év felett a belépés ingyenes (születési dátumot tartalmazó fényképes igazolvány szükséges).

Időpont: 2016. november 5-6.
Nyitva tartás: mindkét napon 10 és 18 óra között
Helyszín: Budapest, Millenáris D épület

Részletek és jegyvásárlás: http://photoexpo.hu