Benro ProAngel – állványok utazóknak

0

Okostelefontól a full-frame szenzoros DSLR-ekig mindenféle fényképezőgép alá kínál megfelelő típust a Benro az új ProAngel alumínium állványcsaládjából.

Az új fejlesztésű szekció rögzítésnek köszönhetően az állványok kinyitásakor egyetlen mozdulattal nyitható a lábak összes szekciója, így a tripodok gyorsan felállíthatók. A szükséges magasság beállítása után elég egy fél fordulat és máris stabil állványunk van.

A kicsi összecsukott hossz eléréséhez a középoszlopot is két szekcióból alakították ki, így a könnyen hordozható tripodok is magasra emelhetők (a legnagyobb modell 49,5 cm összecsukott hosszal és 153 cm-es maximális magassággal rendelkezik). A középoszlop szükség esetén fejjel lefelé is behelyezhető, így a föld felszínhez közel is fotózhatunk.

A Benro ProAngel állványokat négyféle méretben kínálja a gyártó, mindegyikhez egy-egy B szériás gömbfej jár a legkisebb B00-tól a legnagyobb B1 gömbfejig, amely a nehezebb objektíveket is gond nélkül megtartja. A fejek Arca Swiss kompatibilis talppal rendelkeznek.


Az új Benro ProAngel monopodok 50-60 amerikai dollárba, a háromlábú állvány kitek 100-250 amerikai dollárba kerülnek.