Elindult a GLIX

0

Bár manapság már sok-sok weboldal foglalkozik képek értékesítésével, azaz fotóügynöki tevékenységgel, magyar vonatkozású fotókat nehéz így megtalálni. A Hajnal Péter, Bedi Viktor és Sobel András által alapított GLIX.hu főképp ezen fotók könnyű felkutatásában segít majd, de természetesen általános jellegű stockfotók és grafikák is elérhetők az oldalon.

Hajnal Péter, Sobel András, Bedi Viktor, a GLIX alapítói

Sajtóközlemény:

GLIX néven új fotóügynökség indult

Hiánypótló szolgáltatással állt elő három szakember. Szembe mennek az arcnélküliséggel, chatbotok helyett a személyes kapcsolattartásban hisznek. 24 órás ügyfélszolgálattal, országos fotós hálózattal, szerzői jogi tanácsadással és szakmai bloggal indul a glix.hu, ami a fotóügynökségi szolgáltatást elegyíti az egyedi gyártással. 40 millió képpel indul az oldal.

Budapest, 2017.09.20. – Hajnal Péter, Bedi Viktor és Sobel András 20 éves fotóügynökségi tapasztalattal a hátuk mögött, közösen álmodták meg a 360 fokos szolgáltatást nyújtó ügynökséget, amely valamennyi vizuális igényt igyekszik kielégíteni. A GLIX a hagyományos fotóügynökségi tevékenységen kívül, tanácsadással és egyedi fotózást, forgatást igénylő megrendelésekkel is foglalkozik.

Az alapításkor fontos szempont volt, hogy a fotóadatbázisoknál megszokott tömeges megjelenéssel szemben egyedi, sablonmentes képekkel szolgálják ki az ügyfeleket. De a választék is kiemelt hangsúlyt kapott, így 40 millió képpel indul az oldal.

„Újraértelmeztük és kibővítettük a fotóügynökség fogalmát, ez lett a GLIX. A folyton rohanó kommunikációs szakma igényeit nem lehet reggel 8 és délután 4 között kielégíteni, ezért 24 órás ügyfélszolgálattal, prémium minőségű, egyedi tartalmakkal, közérthető, gyakorlati licensszel, akár szerzői jogi tanácsadással és egyedi megoldásokkal felelünk meg az igényeknek” – emeli ki Hajnal Péter. Majd hozzátette, emellett a meglévő fotós- és filmes hálózattal képesek az ország bármely pontján az adott megbízásra legmegfelelőbb szakembert biztosítani.

A GLIX elkötelezett a magyar fotósok iránt, ezért hosszú távú céljuk lehetőséget biztosítani számukra, hogy minél nagyobb portfólióval kerüljenek fel az oldalra, így lehetőséget kapva, hogy a hazai célközönség mellett, nemzetközi szinten is értékesítsék munkáikat.