Szerezz Phase One Professional minősítést!

0

Tanulj két napos workshopon és szerezz hivatalos Phase One Professional minősítést 2 év Capture One licensszel.

A 2018. április 11-12-én tartandó kurzuson maximum 15 fő vehet részt, a workshopon való részvétel feltétele az elővizsga (online tanfolyamot követő vizsga) sikeres letétele.

Phase One Certified Professional

Férőhely: maximum 15 fő
Dátum: 2018.04.11-12.
Időtartam: Mindkét napon előreláthatóan 9-17 óráig

Ár: 160 000 Ft
Az ár magába foglalja a kétnapos eseményen való részvételt, a workshopot megelőző online tanfolyamon való részvételt és az első vizsga díját, a workshopon szükséges minden felszerelést és tananyagot, a workshopon ellátást (szendvics, sütemény, kávé, innivaló). A sikeres vizsgázók megkapják a Capture One Pro aktuális lincenszét, amit 2 évig díjmentesen frissíthetnek.

A tanfolyam célja
A program célja, hogy digitális szakembereknek, asszisztenseknek, technikusoknak és fotósoknakk olyan képzést nyújtson, mely során az összes szükséges ismeretet megszerezhetik a Phase One kamerarendszerről és a Capture One szoftverről.

Kinek szól a tanfolyam?
A tanfolyam olyan, már a szakmában dolgozó fotósoknak, asszisztenseknek és technikusoknak szól, akik már jártasságot szereztek a digitális munkafolyamatban, képfeldolgozásban. Olyan fotósok is profitálhatnak az itt megszerzett tudásból, akik számára fontos a mindennapi munkához, hogy magas szintű képfeldolgozási ismeretekkel rendelkezzenek.
A tanfolyam nem tapasztalatlan asszisztenseknek, lelkes hobbifotósoknak, portré-vagy esküvőfotósoknak szól. A résztvevőknek a tanfolyamon való részvételhez kell ismerniük a Capture One szoftvert. Az előzetes tudásszint felmérésre azért van szükség, mert a nem elégséges ismerettel rendelkező résztvevők az egész csoport tempóját és hatékonyságát visszafogják.

Mi a tanúsítvány megszerzésének folyamata?
A tanúsítvány megszerzése két lépésből áll:
1. Online bevezető tanfolyam: A regisztrációt követően a jelentkezők részt vesznek egy, a workshopot megelőző online kurzuson. A kurzust a Phase One fejlesztette ki, és az itt elsajátítható tananyag nélkülözhetetlen ahhoz, hogy a résztvevő a kétnapos workshop anyagát meg tudja érteni.
2. Élő tréning: Azok, akik részt vesznek a kétnapos Phase One tréningen, a kurzus végén vizsgát tehetnek. A sikeres vizsgázók bekerülnek a Certified Professionals rendszerbe (képzett, professzionális felhasználók), a weboldal adatbázisában is megjelennek.

Miről lesz szó a tréningen?
A kurzus 50%-ban Capture One, 50%-ban a középformátumú kamerarendszerek használatáról szól. A tananyag a professzionális digitális munkameneten alapul. Ha csupán a Capture One érdekel, ez a workshop nem biztos, hogy neked szól.

  • A Phase One digitális hátfalak és vázak mögött álló technológia
  • Ajánlott beállítások és használat
  • Problémamegoldás a számítógépnél, hátfalakon és vázakon
  • Haladó szintű beállítások a Capture One munkafolyamatokban
  • Phase One digitális hátfalak haladó szintű használata

Az online tanfolyamról
A workshopot megelőző online tanfolyam olyan ismereteket nyújt, amelyeket az esemény előtt feltétlenül szükséges megismerni.
Az online tanfolyamon szerzett ismeretekből vizsgát kell tenni. Azok a jelentkezők, akik nem tudták teljesíteni a workshop előfeltételét (online tesztet), a következő workshopig várniuk kell.
A tanfolyam főbb témakörei:

  • Digitális hátfal technológia, beállítás és használata
  • Capture One fogalmak és azok eszközei
  • Phase One rendszer és objektív beállítás és használat

A tanúsítvány tartalma

  • Phase One tanúsítvány oklevél és matricák
  • Phase One weboldalán szereplő adatbázisban való feltüntetés
  • A sikeres vizsgázók megkapják a Capture One Pro aktuális lincenszét, amit 2 évig díjmentesen frissíthetnek
  • Problémamegoldó kisokos
  • Zárt Phase One facebook csoport hozzáférés
  • 2 évig érvényes tanúsítvány

Tananyag
A résztvevők hozzáférést kapnak a prezentáció teljes anyagához, egyéb fontos dokumentumokhoz és jegyzetekhez valamint a minta file-okhoz. Ezen kívül egy speciális digitális problémamegoldó és referencia útmutatót is kapnak.

A teszt
Online előzetes teszt: Az összes kurzust teljesíteni kell a workshopon való részvételhez
A vizsga egy 30 kérdésből álló teszt, mely online formában lesz elérhető a tanfolyam után. A tanulóknak legalább 80%-ot (30/24) el kell érniük ahhoz, hogy a vizsga sikeresnek tekinthető legyen. A vizsga teljesítésére 35 perc áll rendelkezésre.

A regisztráció menete és az elővizsga
1. Regisztrálj a tripont.hu POCP oldalán
2. A fizetéssel kapcsolatos információkról e-mailt fogsz kapni a regisztrációkor megadott e-mail címedre
3. A fizetés után megkapod a belépéshez szükséges információkat az online tanfolyamhoz
4. A workshopon való részvételhez el kell végezni az online tanfolyamot
5. Ha elsőre nem sikerülne teljesíteni az online vizsgát, egyszer újra megpróbálhatod (ennek díja 16 000 Ft)
6. A sikeres online tesztet követően folyamatosan értesítünk a workshopot érintő legfontosabb információkról.