Canon Students Development Program

0

Május 10-ig várja a Canon a jelentkezéseket a Canon Students Development Programjára, amelyet idén a dél-franciaországi Perpignan városában megrendezésre kerülő Visa Pour l’Image fotós fesztiválon tartanak.
A jelentkezéshez 1 vagy maximum 2 fotós projektet kell beadni. A projekt rövid leírása mellett maximum 20 fotó adható be. A projekt prezentáció mellett egy rövid bemutatkozást is várnak a szervezők a regisztráció során, amelyhez kapcsolódhat egy tanár ajánlása és a motiváció leírása is.

A program angol nyelven folyik majd, így olyan jelentkezőket várnak, akiknek a kommunikáció angolul nem okoz gondot.

Sajtóközlemény:

PÁLYÁZAT
Meghívás diákoknak a Visa pour l’image fesztiválra

A Canon elkötelezetten támogatja a fotós oktatást. Immár 31. alkalommal lát vendégül diákokat a világ egyik legelismertebb fotós fesztiválján, a Visa Pour l’Image-on, Perpignanban, Franciaországban.
A szeptemberi eseményre május 10-ig lehet jelentkezni. Érkeznek a regisztrációk Magyarországról is, de ezúton is szeretnénk bátorítani mind több diákot, akik fotósként szeretnének dolgozni, hogy jelentkezzen.

A szerencsés kiválasztott 200 európai diák 3 napot tölt majd el fesztivál szakmai hetén. Inspiráló előadások, Canon márkanagykövetekkel való ismerkedés, beszélgetés, filmvetítések, szakmai konzultációk és persze fotózás lesz a programban. Az utazás, a szállás, az étkezés és a programok költségeit a Canon állja.
A jelentkezés feltétele a 18-27 év közötti életkor. 1 vagy maximum 2 fotós projektet kell beadni, a projekt rövid leírásával és természetesen a fotókkal (maximum 20 kép). A projekt prezentáció mellett egy rövid bemutatkozást is várunk a regisztráció során. A program angol nyelven folyik majd, így olyan jelentkezőket várunk, akiknek a kommunikáció angolul nem okoz gondot.
A regisztrációs oldal itt található.