Profoto C1 és C1 Plus

0

A Profoto két állandó fényű fényforrást dob piacra, amelyek az okostelefonnal történő fotózást hivatottak könnyebbé és szebbé tenni.

A Profoto C1 és C1 Plus lehetővé teszi okostelefonról a fényerő és a színhőmérséklet beállítását, de használhatók automatikus módban is. A maximális fényerő a C1 esetében 1600 lumen, míg a C1 Plusnál 4300 lumen.

A fényforrások használhatók állandó fényű lámpaként, de vakus üzemmód is elérhető, amelynek során csak az expozíciónál villan fel.
A Bluetooth kapcsolatnak köszönhetően arra is van lehetőség, hogy az okostelefont a Profoto C1 vagy C1 Plus exponáló gombjával távolról oldjuk ki.

A Profoto C1 és C1 Plus főbb jellemzői:

  • színvisszaadási index (CRI): >90
  • színhőmérséklet: 3000-6500K
  • fényforrások:
    – C1: 4 meleg fényű és 3 hideg fényű LED
    – C1 Plus: 10 meleg fényű és 10 hideg fényű LED
  • maximális fényerősség:
    – C1: 1600 lumen
    – C1 Plus: 4300 lumen
  • beépített akkumulátor
    – C1: 2000 villantás maximális teljesítményen vagy 30 perc folyamatos fény
    – C1 Plus: 2000 villantás maximális teljesítményen vagy 40 perc folyamatos fény
  • teljes feltöltés USB Type-C csatlakozáson keresztül 2 óra alatt
  • kompatibilis az iPhone 7 és újabb típusokkal
  • beépített exponáló gomb
  • felpattintható mágneses csatlakozású kiegészítő Clic fényformálók (csak C1 Plus)
  • beépített 1/4″ állványmenet (csak C1 Plus)
  • kompatibilis a Profoto AirTTL rádiós vezérlővel (csak C1 Plus)

A Profoto C1 és C1 Plus októbertől lesznek kaphatók, áruk 300 illetve 500 amerikai dollár lesz.

Sajtóközlemény:

A Profoto küldetése
Megkönnyítjük a lenyűgöző felvételek készítését azáltal, hogy innovatív termékeket kínálunk minden ambiciózus fotós számára világszerte. Ezzel lehetővé téve számukra a kreativitásuk kibővítését és a jövőkép megvalósítását.
Az elsőszámú kihívás a tervezéseink során, hogy törekedjünk a fejlődésre és megtaláljuk a megfelelő fényt minden célcsoport számára.

Profoto C1&C1 Plus- Stúdió lámpa okostelefonokhoz
Ezt a terméket kifejezetten a Social Médiában alkotó felhasználóknak ajánljuk. A C1 és a C1 Plus termékekkel garantált a profi minőség.
Csupán egyetlen kattintás okostelefonoddal és kitűnő minőségű képeket készíthetsz a C1 segítségével. Kör alakú, gyönyörű fényével és kompakt méretével bármilyen helyzetben megállja a helyét. Kerek, kis méretű formatervezése miatt, könnyedén elfér a kezedben, de akár állványra is rögzítheted.
Játssz a fényerővel és emelt egy új szintre a kreativitásod. A C1&C1 Plus-al választhatsz a természetes vagy drámai fényhatás közül. Használd vakuként vagy folyamatos fényként, és fedezd fel a különböző beállításokban rejlő lehetőségeket. Beállíthatod a színhőmérsékletet, vagy játszatsz a hőmérsékletek kontraszjaival.