Részletes infók a közelgő Tamron objektívekről

0

Részletesebb adatokat is tartalmaz az a ma kiszivárgott prospektus, amely elvileg a holnap hajnalban megjelenő objektíveket hivatott bemutatni.
A sonyrumors.com-on megjelent dokumentum szerint a 20 mm-es, 24 mm-es és 35 mm-es gyújtótávolságú objektíveknek mindössze 11 cm, 12 cm és 15 cm-es közelpontjuk lesz, így érik el az 1:2 leképezési arányt.
Mindhárom objektívben alkalmaztak alacsony szórású és aszférikus lencsetagot is, igaz, a 35 mm-es változat felépítése valahol elkallódhatott, hiszen csak a 20 és 24 mm-es változatoké került fel az oldalra.

Az azonban így is kiderült, hogy mindhárom objektív 64 mm hosszú, 73 mm átmérőjű, s 67 mm-es szűrőket fogadnak majd. Az időjárásálló szigeteléseket is kapott objektívek 210-220 grammot nyomnak fejenként, azaz nem lesznek nehéz darabok.
A Sony FE bajonettel piacra kerülő modellek támogatják a gyors hibrid autofókuszt, a szemfókuszt és a direkt kézi élességállítást, valamint a gépen belüli optikai hibák korrekcióit (torzítás, vignettálás, színhiba).

Ezeken felül egy 70-180mm f/2,8 Di III VXD telezoom is érkezik, erről azonban nem tudni pontosabb részleteket, csak azt, hogy jövőre kerül majd csak piacra.