Fotómappa Illés Barna fotográfussal

0

A Capa Központban szakmai konzultációt tartanak Illés Barna fotográfussal, amelyre korlátozott számban várják a jelentkezéseket.

Időpont: 2019. november 26., kedd, 15.00

Helyszín: Robert Capa Kortárs Fotográfiai Központ
Budapest, VI. kerület, Nagymező utca 8.

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de előzetes regisztrációhoz kötött.
Maximális létszám: 6 fő.

Jelentkezni az alábbi sajtóközleményben található e-mail címen lehet!

Sajtóközlemény:

Fotómappa – Szakmai konzultáció a Capa Központban

Illés Barna fotográfus, vizuális művész több mint húsz éve van jelen a magyar művészeti életben. Tanulmányait a Szegedi Tanárképző Főiskola rajz-matematika szakán kezdte és 1990-ben szerzett diplomát. A fotográfia felé 1993-ban fordult. A Szellemkép Szabadiskolában olyan oktatóktól tanulta a médiatudatos alkotói attitűdöt, mint Gulyás Miklós, Zátonyi Tibor, Miltényi Tibor és Szaladják István. Ez a három év döntő fordulatot hozott az életében. 2005-ben a Magyar Iparművészeti Egyetemen szerzett tanári diplomát Vizuális Kommunikáció szakirányban. 2015 óta a Moholy-Nagy Művészeti Egyetem DLA doktori képzésében vesz részt média-művészet szakon. Húsz éve tanít fotográfiai tervezést és gyakorlatot. Tanított a Szellemkép Szabadiskolában, az Óbudai Képzőművészeti Szakképző Iskolában, A Krea Design Iskolában, a Fotografus.hu Alapítványi Iskolában, a Számalkban és a Kisképzőben. 2012 óta oktató a Budapesti Metropolitan Egyetem Fotográfia szakán és 2013-tól a Budai Rajziskola tanára, ahol jelenleg a Művészeti és média fotográfus OKJ-s képzésben vesz részt. Opponensként, kurátorként, rezidencia program (Kortárs Művészeti Rezidencia Program, Szeged 2010-11) és számos workshop (Krapanj Workshop 2005-2013, Gyenis Tiborral) szervezője és vezetőjeként is aktívan részt vett az elmúlt húsz év fotográfiai közéletében. 1996 óta rendszeresen állít ki egyénileg és csoportos tárlatokon. A fotográfiák mellett munkái közt találhatók videók, installációk, animáció, hang installáció és festmény is.

A portfólió konzultáción való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött. Regisztrálni a balazs.gaspar@capacenter.hu e-mail-címre küldött üzenettel lehet. A levél tárgyaként kérjük beírni: Fotómappa

A jelentkezések elfogadása a regisztrációk beérkezési sorrendjében történik, és erről értesítést küldünk. Egy beszélgetés legfeljebb 20 percig tart, téma, technika és formátum szempontjából nincs megkötés. Kérjük, ha mégsem tudsz eljönni, a konzultáció időpontja előtt legalább három nappal jelezd nekünk, hogy más léphessen a helyedre.

A résztvevők száma legfeljebb 6 fő.