Canon Pixma G640 és G650 MegaTank tartályokkal

0

Egy multifunkciós és egy kifejezetten fotónyomtatásra termett termékkel bővíti printer kínálatát a Canon.
A nyomtatókat úgy alakították ki, hogy azok a gyártó legújabb, ún. Mega Tank tintatartályait használják, amelyek akár 3800 darab 10×17 cm-es fotó kinyomtatásához is elengedőek.

A 3-az-1-ben Pixma G640 és az egy funkciós G540 is hat színű, pigment alapú rendszerrel dolgozik, rendelkeznek Wi-Fi kapcsolattal, így akár vezeték nélküli nyomtatásra is van lehetőség, okostelefonról pedig felhőből is lehet nyomtatni.

A készülékekről további információ a lenti sajtóközleményben, valamint a hír alatt linkelt weboldalakon találhatók.

Sajtóközlemény:

Újabb MegaTank nyomtatók a Canon kínálatában
A minőség és mennyiség találkozása
Nagy kapacitású eszköz azok számára, akik sok fényképet nyomtatnak, akár otthon, akár vállalkozásukban

2021. április 14. – A Canon Europe bejelentette újratölthető tintatartályos színes nyomtatókínálatának bővítését két új nyomtatóval. A „három az egyben” PIXMA G640 és az egyfunkciós PIXMA G540 modellek, FINE nyomtatófejjel és hat ChromaLife 100 festék alapú tintakészlettel rendelkeznek. Azok számára készült, akiknek fontos a kinyomtatott fotó minősége, az élénk színek. A karbantartás egyszerű, és MegaTank tintatartályokkal gazdaságosan nyomtathat nagy mennyiségben.

Kiváló minőség, karakteres nyomtatás, sokféle felületre
A PIXMA G640 and G540 versenyelőnyt biztosít a fényképnyomtatást is szolgáltatók számára azáltal, hogy hat festékalapú tintát alkalmaz. Két új, speciális vörös és szürke festékkel szélesebb színskálát és mélyebb árnyalatokat, gazdagabb színeket teremt. Mindkét modell FINE nyomtatófejes technológiát használ a még fejlettebb nyomtatási minőség érdekében, csökkentve a szemcsésséget.

A felhasználók folyamatosan kiváló minőségű nyomtatási eredményt kapnak különböző papírokon is, a kétoldalas matt képtől a hagyományos fényes és a mérsékelten fényes papírig. Akár A4 méretig nyomtathatók fotók, szegély nélkül is. A Canon Magnetic Photo papírra nyomtatva az emlékek például hűtőmágnesek helyett egyediek, de választható újra felragasztható fotópapír is ajándék, vagy dekoráció készítésére.

Nagy mennyiségű fényképnyomtatás
A Canon legújabb MegaTank tintatartályos tintasugaras nyomtatói a kereskedelmi fényképnyomtatással foglalkozó üzletek nagy mennyiségű nyomtatási igényeinek teljesítésére hihetetlenül nagy kapacitással rendelkeznek. Egy készletnyi tartály körülbelül 3800 db, 10×15 cm-es fotó nyomtatására képes. Ritkább tartály-feltöltésre, rövidebb állásidőre és így kevesebb költséggel folytatható a nyomtatás, mint szolgáltatás . Azon kívül, hogy egy 10×15 cm-es fotót akár 47 másodperc alatt képesek kinyomtatni, és 100-lapos hátsó adagolással biztosítják a megszakítás nélküli nyomtatást, ezek a modellek növelik a vállalkozás termelékenységét is, amely létfontosságú a versenyképesség érdekében.

Könnyen használható, könnyen karbantartható
Az olyan hasznos extrákkal, mint a könnyedén cserélhető FINE nyomtatófej és karbantartó kazetta, a PIXMA G640 és G540 megkönnyíti a felhasználók számára, hogy ők maguk kezeljék az eszközt és csökkenthessék az állásidőt. Az időt és fáradságot megspóroló MegaTank tintatartályok könnyen kezelhető, kulcsos típusú szórófejjel rendelkeznek a hibák elkerülése érdekében, és minimális erőfeszítés szükséges a feltöltésükhöz.

A nagy hatékonyságot szem előtt tartó tervezésnek köszönhetően ezek a nyomtatók automatikusan takarítanak meg energiát a praktikus Auto Power On/Off (automatikus ki- és bekapcsolás) funkció segítségével, míg a kétsávos LCD kijelző egyszerűsíti a nyomtatási beállítások és feladatok kezelését. A Canon PIXMA G640 és G540 Wi-Fi csatlakoztathatóságot kínál, hogy a fényképezés szerelmesei vezeték nélküli kapcsolat segítségével csatlakoztathassák számítógépjeiket, fényképezőgépjeiket és okos eszközeiket, hogy azokról közvetlenül is kinyomtathassák kedvenc fotóikat a Canon PRINT alkalmazás, az Androidos Mopria vagy az Apple AirPrint alkalmazások segítségével.

A PIXMA G640 és G540 főbb tulajdonságai:

  • Könnyű újratöltés és nagy kapacitású MegaTank tintatartályok – akár 3.800 db 10×15 cm-es fénykép nyomtatható egyetlen készletnyi tintatartály felhasználásával
  • Gyors nyomtatási sebesség (akár 47 másodperc alatt nyomtat egy 10×15 cm-es fényképet)
  • Cserélhető karbantartó kazetta a leállási idő jelentés csökkentése érdekében
  • Nyomtatási alapanyagok széles választékával kompatibilis, mint például mágneses, többször felragasztható, felvasalható, kétoldalas anyagokkal és fotópapírral