Ez várható 2022-ben a Capture One-ban

0

Megjelentek a Capture One idei tervei, izgalmas újítások várhatók!

Capture One Pro asztali számítógépre
A laptopon vagy asztali számítógépen való munka sokaknak otthoni kényelmet jelent azzal az előnnyel, hogy minden eszköz egy gépben a rendelkezésére áll. Küldetésünk, hogy több eszközön is teljes képalkotási kört hozzunk létre, így folyamatosan azon dolgozunk, hogy tökéletesítsük a Capture One Pro képességeit. Ideértve a munkafolyamat hatékonyságának növelését, a még finomabb felhasználói élményt, az új felhasználók személyes bevonását és a még jobb RAW konverziót, miközben a leggyorsabb fényképezőgép távvezérlést is mi biztosítjuk. A Capture One béta 15.2-es verziója már elérhető.

Capture One Live
Jövőképünk része a zökkenőmentesebb együttműködés lehetővé tétele távoli ügyfelekkel és csapattársakkal szerte a világon. A Capture One Live lehetővé teszi, hogy a képeket a fotózáskor valós időben, bármilyen eszközre megosszák közvetlenül a fényképezőgépről, így a kreatív közösség tagjai könnyebben részt vehetnek a végeredmény kialakításában.

Capture One iPadre – hamarosan 2022-ben
Az útközbeni szerkesztés és exportálás kulcsfontosságú eleme a tervünknek, amely sokkal rugalmasabb munkafolyamatot biztosít. A Capture One kiváló képfeldolgozása és a fejlett szerkesztőeszközök akár a helyszínen akár utazás közben is használhatók, így a szoftver abban is nagy szabadságot ad, hogy ki mikor és hol szeretné megkezdeni az utómunkákat. A Capture One iPad béta verziója 2022 áprilisától lesz elérhető.

Capture One for iPhone
A zökkenőmentes útközbeni munkafolyamat érdekében a választható eszközöket bővítve a Capture One az iPhone készülékekre is elérhető lesz, amely tovább bővíti a platformok közötti rugalmasságot és a szabadság teljes körét.