Új firmware jött Nikon DSLR-re

0

A Nikon egy újabb tükörreflexeséhez adott ki firmware frissítést, ezúttal az APS-C szenzoros D7500 kapott néhány hibát kijavító firmware-t.

A C1.11 változat az alábbi módosításokat hozza a gép működésébe:

  • Megoldottuk azt az esetenként előforduló problémát, amely optikai és rádiós vezérlésű vakuegységekkel élő nézetben végzett fényképezés során megakadályozta az optikai vezérlésű egységek működését.
  • Megoldottuk azt a problémát, hogy rögzített vakuegység esetén a fényképezőgép néha figyelmen kívül hagyta a [FÉNYKÉPEZÉS MENÜ] [ISO érzékenység beállítása] > Legnagy. érzékenység vaku mellett menüpontjában megadott értéket, miután a felhasználó a [BEÁLLÍTÁS MENÜ] [Beállítások mentése/betöltése] > [Beállítások betöltése] funkciójának használatával beállításokat töltött be.

Megjegyzés:
Amennyiben fényképezőgépén jelentkezett a fenti két probléma közül a második, a firmware frissítése önmagában nem oldja meg a helyzetet. A frissítés elvégzését követően hajtsa végre az alábbi műveletek egyikét:
• állítsa az összes beállítást alapértékre a [BEÁLLÍTÁS MENÜ] [Minden beállítás alapértékre] > [Visszaállítás] funkciójával, vagy
• ha korábban elmentette beállításait a memóriakártyára, töltse be azokat a [BEÁLLÍTÁS MENÜ] [Beállítások mentése/betöltése] > [Beállítások betöltése] funkciójával.