Panasonic DMC-FX7: fehéren-vörösen

0

Az eddigi négy mellett hamarosan két új színben, fehérben és vörösben is kapható lesz a Panasonic népszerű ultra-kompakt fényképezőgépe a DMC-FX7.

Sajtóközlemény

A kompakt és stílusos, 2,5 colos LCD-vel és MEGA O.I.S. funkcióval rendelkező 5 megapixeles FX7 új, szenzációs színekben kapható

2004. szeptemberében történt bemutatása óta a Panasonic LUMIX DMC-FX7 – mely stílusos és kompakt formatervezésének, hatalmas 2,5 colos LCD kijelzőjének és MEGA O.I.S. (optikai képstabilizátor) kézremegés-kiegyenlítő funkciójának köszönhetően méltán elismert digitális fényképezőgép – világsiker lett. Japánban szeptembertől decemberig a legnagyobb számban eladott digitális fényképezőgép volt.* Most a Panasonic népszerű modelljét új, szenzációs színekben kínálja. Az eddig kapható négy szín, az ezüst, a fekete, a kék és a bronz mellett a fényképezőgép hamarosan nem csupán a színárnyalat, de kellemes érintése miatt is kiválasztott vörös és fehér színben is kapható lesz. A Panasonic meggyőződése, hogy ez a hat gondosan kiválasztott szín a változatos és igényes ízlésű vásárlók számára szélesebb választékot és az ízlésüknek pontosan megfelelő újabb darab birtoklásának örömét nyújtja.

*A GFK által Japánban végzett piackutatás alapján. 40 nagy Japán forgalmazó szeptember és december közötti összesített tényleges forgalmi adatai.