Vinea Borkereskedés fotópályázata

0

2009. június 30-ig küldhetők be a nevezések a Vinea Borkereskedés fotópályázatára. A pályázaton bármilyen témájú, borhoz kapcsolható fotót várnak a szervezők, digitális formában, 600-3000 pixel szélességben. A képeket e-mailben kell elküldeni.

Sajtóközlemény:

Vinea Borkereskedés fotópályázat

A Vinea Borkereskedés fotopályázatot hirdet az interneten, digitális fényképezőgéppel készült, vagy számítógépes programmal (Photoshop) manipulált képek, fotók számára.

A pályázaton részt vehet minden 18-99 év közötti magyar, vagy külföldi természetes személy.

A pályázat témái: Bármilyen témában elfogadunk fényképet abban az esetben, ha az a téma kapcsolódik a borhoz. A pályázatból kizárjuk a pornográf-,fajra-, nemre-, vallásra-, népcsoportra- vagy szexuális másságra vonatkozó diszkriminációt szolgáló anyagokat.

A pályázatra csak digitális fényképezőgéppel készült vagy számítógéppel manipulált felvétel küldhető be, JPG formátubam. A felvétel szélességi mérete minimum 600 pixel, maximum 3000 pixel.

A pályázati anyagokat e-mailben várjuk a vinea@vineabt.hu címen. A felvételhez csatolni kell a kép címét, a felvételt készítő nevét- és életkorát, valamint e-mail címét.

Egy pályázó legfeljebb öt felvételt küldhet be egymástól függetlenül, felvételenként külön-külön e-mailben.

Beküldési határidő: 2009. június 30.

(A beküldött felvételeket előválogatás után megjelentetjük a www.vineahirek.hu honlapon oly módon, hogy a felvétel készítőinek személyét ne lehessen beazonosítani. A honlap látogatóinak lehetőségük lesz szavazni a képekre. A pályázat végeredményébe 50% mértékben az internetes szavazás, 50% mértékben pedig a Vinea Borkereskedés által felkért zsűri szavazása számít.)

Az internetes szavazás 2009. augusztus 1. – október 31. között tart. A pályázat eredményhirdetése 2009. december második felében lesz, a pályázati eredményeket nyilvánosságra hozzuk honlapunkon, a nyerteseket e-mailben értesítjük.

A pályázat nyerteseit értékes jutalmakkal ajándékozzuk meg.

I. díj – Magyar borválogatás 15.000.- forint értékben.
II. díj – Francia borválogatás 12.000.- forint értékben.
III. díj – Tokaji válogatás 10.000.- forint értékben.

A nyereményeket természetesen költségmentesen juttatjuk el a nyertesek címére.

A pályázatra beküldött felvételek mindennemű közlési joga a pályázati nevezéssel a Vinea Borkereskedelmi Bt tulajdonában kerül.

A Vinea Borkereskedelmi Bt kijelenti, hogy a fotópályázattal kapcsolatban birtokába kerülő személyes adatokat bizalmasan kezeli, azokat harmadik félnek át nem adja és a pályázat végét követően megsemmisíti.

A pályázatra beérkezett felvételeket itt tekintheti meg.