EISA 2010-2011 díjazottak

0

Több mint 20 éve, európai fotós szaklapok alapították az EISA (European Imaging and Sound Association) szövetséget, mely azóta 5 kategóriában évről évre jutalmazza az általa legjobbnak ítélt elektronikai eszközöket. A fotó, videó, mobil elektronika, audio és házimozi kategóriák mellett összesített díjat is kiosztanak.

Az európai fotós szaklapok által alapított European Imaging and Sound Association ez évben is kihirdette az általuk legjobbnak tartott termékeket. A díjakat fotó, videó, mobil elektronika, audio és házimozi, autó elektronika és zöld kategóriákban osztották ki.

Érdemes megfigyelni, hogy idén is változtak a fotó kategórián belüli alkategóriák, így most nem osztottak ki legjobb kiegészítő és legjobb fotókönyv díjakat, valamint nem díjaztak fejlesztéseket. Lett viszont legjobb fotószoftver kategória.

Fontos tudni, hogy a díjak megítélése során az EISA csak saját szempontjait veszi figyelembe, így ez is csak egy lista egy szövetség elvei alapján, vagyis a díjakat is kellő fenntartással kell értékelni és fogadni.