Rollei Fotopro állványcsalád

0

A német alapítású Rollei céget elsősorban fényképezőgépeiről ismeri a világ, ám a nagy múlttal rendelkező vállalat most különböző rendeltetésű fotóállványok fejlesztésébe és forgalmazásába kezdett.

Idén tavasztól lesz kapható Fotopro sorozatuk, melyben az asztali miniállványtól, a hagyományos alumínium háromlábakon át a karbonszál erősítésű profi modellig többféle kivitelt kínálnak.

Termékeik egyedi mivoltát különböző színváltozatokkal is hangsúlyozni kívánják, így a bevált fémszínek és a fekete mellett, zöld, kék, narancs, vagy akár rózsaszín változat is kapható lesz.

SAJTÓKÖZLEMÉNY

A Rollei a professzionális állványok széles választékát mutatja be

Idén tavasszal a Rollei Fotopro néven egy kiváló minőségű állványcsaládot mutat be, amelyekre a többcélú felhasználás a jellemző. A Rollei 1920 óta elsősorban fényképezőgépeket gyárt és gazdag hagyományokkal rendelkezik. Bár a Rollei tapasztalata és kompetenciája elsősorban a fényképezőgépgyártás, de most úgy gondolták, hogy a professzionalitást az állványokra is kiterjesztik, hiszen a jó fénykép alapja a jó állvány.

A Rollei egy egész sor hasznos állványt fejlesztett ki, az egyszerű flexibilis asztali típusoktól, egészen a háromlábú karbonszálas modellekig. Az állványokhoz természetesen számos praktikus rögzítést szolgáló kiegészítőt is kínálnak. A Rollei Fotopro állványok sokoldalúságot, stabilitást, intelligens tervezést és egyedi kinézetet biztosítanak.

Rollei RM 110-S1 tripod

A modellek közül a Rollei C5i igazán kiemelkedik, amely ideális utazáshoz és túrázáshoz. Könnyű súly és robosztus kialakítás jellemzi ezt a többfunkciós állványt, amely monopod-dá is átalakítható másodpercek alatt valamint a 180°-ban elforgatható három lábát könnyen összehajthatjuk a szállításhoz. Felállítva a teljes magassága 157 centiméter. Az állvány egy gömbfejjel is rendelkezik és az ultramodern anyagainak és technológiájának köszönhetően, különösen finom mozgást biztosít és a kamera szabadon forgatható bármilyen irányban. A minimális magassága 11 centiméter, amely különösen makrófotózáskor hasznos. Az űrkutatásból származó intelligens alumínium kialakítás miatt kiválóan alkalmazható akár természetfotózáskor, akár műtermi használatkor. Az innovatív és multifunkciós C5i állvány egy gyors nyitó-záró mechanizmust alkalmaz ( T-Lock system ) és automatikusan záródik bármilyen pozícióban.

Egyedi megjelenés és innováció, a Rollei Fotopro állványok minden fotósigényt kielégítenek!

C5i*Rollei C5i állvány specifikáció:

  • Terhelhetőség: 8 kiló
  • Színek: naracssárga, kék, zöld, rózsaszín és titán
  • Súly: 1700 gramm
  • Max. magasság: 157 centiméter
  • Min. magasság: 11 centiméter
  • Lábak bezárva: 43 centiméter
  • anyag: Alumínium

A csomag tartalma és elérhetőség:

FPH-52Q panoráma gömbfej, többfunkciós csavarhúzó, eltávolítható pánt a súlyokhoz, monopodtartó övtáska és fekete állványtartó táska.

A Rollei C5i állvány 2012 márciusától lesz kapható az üzletekben narancssárga, kék, zöld, rózsaszín és titán színben, 49.990.-Ft-os javasolt fogyasztói ár mellet.